Categories
September 2020 Spillforslag

Bro Park 20. September

Våre valg: 5-2 / 7-4-1-3

Her tror vi og håper at 5 Noosa Prince vinner. Den tok fronten sist og slapp den aldri. Hester som Manassas og 1 Grimeford Lane hadde ikke sjans. Nå skal selvfølgelig 5 Noosa Prince 3 kg opp i vekt men det burde ikke ha noe å si. Den skal også ned 150m og i konklusjon, en fordel. 5 Noosa Prince er en hest som liker seg i front, og skal den ut 150m mindre så kan den presse seg mer.

Verst i mot skulle egentlig være 7 Irish Trilogy men vi mener at lærlingen har det vanskelig. Han red hesten på Klampenborg sist, der den endre på 4. plass og det så ikke ut som han hadde kontroll over hesten. De var heller ikke kompatible etter vår mening.

Hesten som vi tror kan slå 5 Noosa Prince er 2 Abolish. Før den ble sendt til Norge så hadde den løpt over 1.600m. I Frankrike så vant den over 1.400m men har også flere plasseringer over 1.600m. Den viste også form på Gøteborg sist. Den var hals bak Ramone og hals foran Match Maker som er nå opp i handicap 90! Og avslutningen var bedre. Den kunne godt klart en lengre distanse og 61 kg er ikke all verden. Hesten takler dette.

Andre gode hester er 4 Mr Kygo som var halv lengde bak 3 Lushes Lashes 5. August uten å presse seg for mye, og 1 Grimeford Lane som har en annen plass i fjor på dette samme løpet og står nå 4 kg bedre til.