Categories
Bro Park Juni 2021 Spillforslag

Bro Park 20. Juni

Valg: 1-5-6-7

Sikker avdeling med 4 hester.

1 Grimeford Lane er endelig tilbake på gress. Vi har ventet lenge på det. Den er seiersaktuell. Hesten liker en god bane og har hatt tøffe løp på gress lenge. Den er i form og sitter på en formtall den kan forsvare. Startsporet er bra og den får i tillegg 3 kg lettelse.

2 Baby I’m Burnin kom på 2. plass i Guineas Consolation i fjor på ganske god tid. Har løpt lite siden og har en seier over 1.400 m på dårlig tid. Første gang ut i fjor var den i form. Vi setter den på lik nivå som Luna Kalejs som ble slått av 5 Heart Of Dreams sist. Er uansett en outsider siden vi kan ikke vite hvor mye den har utviklet seg. Er da sin debut i år.

3 Shepherd Gate sitter på alt for høyt handicap. I juni i fjor kom den på 3. plass i en Bronsehandicap. Dette er et Silverhandicap. Den vant ikke før den var ned i handicap 72.

4 Tatum var vi positivt overrasket over løpet den gjorde på Øvrevoll. Den kom sterk mot slutten og denne banen er mer egnet til det. Distansen er litt kortere som kan være et problem. Hestens eneste seier er over 1.750 m. Er uansett en hest å følge. Desverre så møter den to hester i kjempeform, 1 Grimeford Lane og 5 Heart Of Dreams.

6 Fast And Free tok fronten sist og kjempet lenge for å beholde den. Desverre så var banen litt myk den dagen hvilket gjorde det lettere å komme bakfra. Er noen kilo lettere denne gangen som bare er positivt. Distansen er bedre også og vi mener dette er hovedutfordreren til de to favorittene 1 Grimeford Lane og 5 Heart Of Dreams.

7 Alsimsaam er en hest som kom på 2. plass i Norsk 2000 Guineas. Var ikke så dårlig første gang ut i år. En myk bane er ikke til hestens fordel og den var kun slått med 2 lengder med mye vekt. Dette er en rask hest som sitter minst 4 kg lettere enn den burde. God outsider sjanse.