Categories
Bro Park Juni 2021 Spillforslag

Bro Park 20. Juni

Valg: 3-4 / 5-2

1 Bandola hadde vi likt mer over 1.600 m. Hesten pleier å være god fra startspor 1. Alina rir bra. 61 kg er vanskelig å vinne med hvis hun gir fra seg railen, som vi tror hun vil. Det er raskere hester. Burde uansett klare 1.11,0 på denne distansen. Men det kan vise seg å ikke være nok.

2 Lushes Lashes får en lærling som vi ikke liker så mye på vanskelige hester. 2 Lushes Lashes er en vanskelig hest å ri. Hvis vi fjerner den variablen, så er den den raskeste hesten på banen i dette løpet.

3 More Caviar er valget til Per-Anders i dette løpet. Hesten var veldig god på dirt men kom sent. Det kan unnskyldes fordi det var første løp, og den fant seg innestengt i rail. Vi tror hesten er god på både gress og dirt. Faren er en klasse sprinter fra Australia. Vi tror dette kan være hesten å slå. Den viste veldig høy klasse på dirt.

4 Freya Lucy forventet vi litt mer av sist. Den hadde dårlig startspor og møtte de beste sprinterne i skandinavia men den var slått med for mange lengder. Etter å ha sett løpet så skjønner vi hvorfor. Den tok den verste svingen mulig og holdt tempoen til eliten. Nå, med startspor 4 burde den ha mye bedre muligheter. En outsider. Hesten har sprinter avstamning fra begge sider.

5 Legosoldat har sprinter avstamning fra begge sider. God vekt og bra sjanse. Den burde være langt bedre på gress. Dette er et åpent løp.

6 Martini kommer fra å vinne på Øvrevoll hvor den gjorde alt riktig. Den har vunnet på Bro Park tidligere men vi tror den gir fra seg for mange kilo denne gangen. Den har sine beste resultater på banen med lavere vekt.

7 Tigerwolf trodde vi var en gress hest. Vi tror fortsatt det men resultatene følger ikke. Nå har den dårlig startspor og for mye vekt. Lite sjanse siden den liker fronten.

8 Hypochondriac klarer ikke å vinne en Silverhandicap med lav vekt. Dette er en Guldhandicap.