Categories
Bro Park Juni 2021 Spillforslag

Bro Park 20. Juni

Valg: 1-7

1 Manassas burde være hesten å slå. Kom veldig sterkt mot slutten på Øvrevoll. Hesten vinner mer på denne distansen enn 1.600 m hvor den er veldig skummel. Den trenger tid til å starte finishen. Vi håper Fredrik Janetzky ikke starter for sent. Vant et lignende løp i fjor, hvor også 3 Espen Hill var med. Bedre vektfordeling denne gangen.

2 King Cole har tapt for 1 Manassas tidligere med flere kilos fordel på denne distansen. Nå har 2 King Cole klart blitt mye bedre men den har gjort det på dirt. Gress er noe helt annet og vi så at den slet for å vinne sist.

3 Espen Hill sitter med for mye vekt. Ellers god.

4 Repeat Offender er ikke en gress hest på dette nivået. Kanskje med 5 kilo mindre. Har også dårlig startspor.

5 Sublissimo har vunnet på denne distansen og underlag. Det spørs om den er i form. Kan være en outsider. 1 Manassas ser uansett i veldig bra form til å kunne bli slått første gang ut på gress i år. Dessuten så vinner 5 Sublissimo lite og står fortsatt veldig høyt handicappet.

6 Warwick Avenue vet vi ikke hva den gjør i dette løpet. Vi mener det er en dirt hest.

7 The Flamingoway kom på 4. plass i Svenskt 1000 Guineas i fjor. I år så har den vært god på dirt. Det er uansett snakk om en stayer hest. Hvis den viser seg å like gress best, da er den farlig!! 54 kg er veldig fordelaktig på denne distansen. Er en outsider som vi mener er verdt å ha med. Morfar var en Gr.1 vinner på gress og stayer distanse.