Categories
Bro Park Juni 2021 Spillforslag

Bro Park 20. Juni

Valg: 5-11-9-7 / 4

1 Littleredcorvette er ikke så god på gress som på dirt. Sitter dessuten på en veldig høyt handicap for hesten. Det er det høyeste den har oppnådd. Om banen er myk så har den en sjanse til å være på trippelen.

2 Spirit River har i de siste årene bare vunnet på gress i Gaardet. Har gått 3 kg ned i handicap fra i fjor men det burde ikke være nok til å vinne her. Spesielt siden den har skuffet på dirt også. Er også mer av en vinterhest.

3 Enge Go On er en 4-årige hest. Har allerede løpt i år og resultatene er ikke gode. Har sine beste resultater på myk bane.

4 Foxcatcher kan være interessant her. Har gått ned i handicap og har gode resultater på stayer distanser på gress. 64 kg kan da være for mye. Møter vanligvis bedre hester med lavere vekt.

5 Shaken Not Stirred tapte mange løp i fjor. Vant over 2.100 m og ble faktisk nesten tatt rett foran mål. Den ser ut til å være bedre enn 4 Foxcatcher. De møttes i fjor med lavere vekt, og 5 Shaken Not Stirred var nærmere. Dette er en hest på vei opp i handicap. Kom sent til Sverige i fjor og er en gress hest. De 4 kg lettelse fra lærlingen gjør den til hesten å slå.

6 Milton er en handicap 70 hest. Sitter på lav handicap akkurat nå så den burde ha en sjanse her. Men så har den ikke vist noe på dirt i år og dette er en dirt hest. Uansett en outsider og trippelkandidat. Var 11,5 lengder bak vinneren sist men denne hesten er bedre på lengre distanser. Vinner på middels distanser på dårlig tid, og tiden den dagen var rask.

7 Philadelfia kom på 2. plass sist. Det var på dirt men det betyr den er i form. Den slo 5 Shaken Not Stirred i fjor med 4 kgs fordel over 2.100 m. Men dette er en hest som pleide å sitte på handicap ~80 når den var yngre og 2.400 m er ikke noe problem. En god outsider.

8 Queen Of Skara er ikke like bra på Bro Park som på Gøteborg. 2.400 m er også 200 m enn det den er best på. Den har hatt to gode løp i år og sitter nå på sitt høyeste handicap. Den er på vei ned.

9 Double Rock kan dukke opp i seierstriden. Den var bra på dirt sist. Den er best på myk bane på gress men 2.400 m burde hjelpe. Den er mer krevende enn 2.100 m. Slo 4 Foxcatcher med lik vekt i fjor på Gøteborg over 2.400 m. Merk at den sitter 7 kg bedre denne gangen. Den har gått ned 6 kg fra i fjor og nå er den 5 år!! Den er på vei opp i handicap.

10 Sugoi er bedre på dirt enn gress. Den dukker opp på gress om det er en myk bane. Er ellers borte. Sitter uansett med mye vekt og var svak første gang ut.

11 Quagmire er en gress hest. At den vant på dirt betyr bare at den er i kjempeform. Vi mener hesten er bedre på en myk bane men er banen god så er den fortsatt mykere enn banen på Øvrevoll eller Gøteborg. Den burde like det lange oppløpet. Den er 4-år som betyr det burde bli vanskelig for den å vinne her men den har møtt handicap hester lenge og sitter ikke veldig høyt i handicap selv. Burde ha en god sjanse her.