Categories
Bro Park Juni 2021 Spillforslag

Bro Park 20. Juni

Valg: 6-7-4 / 1-3-2

Dette løpet ser ut til å være fylt med outsidere! Skjulte hester som kommer til en bane og distanse som burde være deres favoritt.

1 Last Of The Line var tidligere trent av Kahlil De Burka. Den var god og er sikkert fortsatt det. Den har en 2. plass bak gode Voix D’Amie på en god tid og har også vunnet på distansen. Dette er første gang ut for hesten i år. Vi tror ikke det er så merkelig fordi dette er andre gang det er løp på gress på Bro Park. Hesten “kan” være i kjempeform. Den skiftet eier 1. oktober i fjor så treneren har hatt hesten lenge. Hesten har stayer avstamning fra moren sin side og sprinter avstamning fra faren sin side. Faren har ikke registrert nok gode avkom ennå men den vant Gr.2 løp og var 3. i Engelsk 2000 Guineas.

2 Seven Emirates vant på Gøteborg i fjor. Dette er første gang den prøver Bro Park. Moren var en sprinter som viste god nivå og faren var en veldig god sprinter hingst. Det er mulig 2 Seven Emirates ikke vant flere løp i fjor fordi banen den konkurrerte på var for hard. Bro Park er myk nok og egnet sprintere med internasjonal avstamning. 56 kg er veldig bra. Det eneste problemet vi ser med den er dens siste løp. Den var for svak. Den hadde ingenting å vise mot flere dårlige hester. Kanskje en outsider.

3 Green Backspin har en mor som var en god miler. Faren er kjent for å være en sprinter med gode sprinter avkom men også avkom som er milere. Uansett, så er det snakk om gress hester. Så dette er en hest som liker gress. Den har hittil bare prøvd gress i Danmark men banen der er ikke jevn. Vi tror den vil like Bro Park bedre. Men er den god nok til å vinne her? Den har gått flere kg ned i handicap og vi har sett hesten ta fronten og komme sterk bakfra. Vi tror den har en sjanse her. Det er bra at den blir ridd av en lærling, den vil trenge de kiloene.

4 Quicksteps Bloom har fine resultater på denne banen. Vi mener den burde sitte på en handicap over 75 og den sitter nå på 69. Ulrika har ridd den før og har gjort det bra. Hesten startet i fjor med handicap 74 og hadde to løp i 2019. En klar outsider. Har fra tidligere en 2. plass bak Dardenne på denne distansen.

5 High Peak mener vi burde være en miler hest. Faren var en 1.600 – 2.000 m hest. Moren var en sprinter og har fra tidligere en Gr.2 vinner avkom på sprinter distanse men det var over 10 år siden. De seneste avkom var ikke så bra.

6 Archers Ignite burde være favoritten. Slo London Rock på Øvrevoll i fjor over 900 m. Viste sist at den er i kjempeform ved å komme uhyre sterk mot slutten over 1.000 m. Bare tenk dere hvor rask den vil være på gress som er sin favoritt underlag! Hesten vant 3 ganger i fjor og er i kjempeform nå. Blir også ridd av gode Anna som har kontroll på sine hester og vant 4 løp på Øvrevoll denne uka. Hestene til stallen er i form og det samme er Anna.

7 Samsara Bay hadde blitt tatt i mål sist om det var 200 m igjen når den vant. Men det var på dirt og dette er på gress. Vi kan ikke garantere det samme ville skjedd nå. Merk at hesten er etter Mehmas! Denne nye hingsten har veldig mange gode avkom på sprinter distanser allerede! Om det ikke var nok, så kan dere se fra hestens siste løp at den er rask. Det er ikke mange som klarer å vinne på 0.58,9 på Bro Park over 1.000 m, uavhengig av vekt og hvor rask banen er. En outsider, eller andre valg.