Categories
2021 August Bro Park Spillforslag

Bro Park 4. August

Valg: 2-6-8

1 Mr Kygo var ganske nærme vinnerne sist på Jægersro. Det betyr for oss at den er i form. Kommer da ut med mye vekt. Men hesten er kapabel.

2 Ellis St Martin er nok den hesten som ser best innfor løpet. Er den i form så er den nok en av de farligste. Startsporet er perfekt. Grunnen til den dårlige plasseringen 9. mai var at den hadde Plantepsdream på innsiden. Det endte med at 2 Ellis St Martin tok hele svingen i 3. spor. Ble tatt på slutten.

3 Fast And Free har løpt så mye at vi tror den er sliten. Dirt er også ikke hestens spesialitet. Men er den i form så kan den overraske med 56 kg.

4 Ocean Side er en hest til lengre distanser.

5 Arabianranta har gode resultater på distansen. Ser ikke ut til å være i form. Husk at den løpte hele vinteren også.

6 Grimeford Lane har vært skuffelse etter skuffelse. Det er mulig banen var for rask for den. Løp på dirt går saktere. Den kom fra veldig langt bak og tok en 2. plass bak Plantstepsdream i mai. Kom også veldig fort på slutten løpet etterpå. Kommer 1 kg lettere mens 10 Stureplan 9 kg tyngre. God sjanse.

7 Green Backspin hadde et dårlig startspor sist. Greit å glemme det løpet. 6 Grimeford Lane står noen kilo bedre. Outsider uansett.

8 Une Autre Beaute tror vi har en god sjanse. Tiden sist var bra og den var ikke langt bak. I følge oss så er dette en dirt hest. Den kommer ut på dirt på det vi mener er hestens beste distanse med 52 kg!!! Startsporet kunne vært bedre men den får neppe en bedre sjanse til å vinne.

9 Kinsman er en utmerket sprinter! Den har ikke gode resultater på denne distansen fra tidligere. Vi tror ikke den vinner første gang ut. Første gang på banen også. God ryttervalg.

10 Stureplan vant lett mot dårlige hester på en dårlig tid. 66 kg er mye. Vi tror ikke den forsvarer sin nåværende handicap mott disse. Startsporet er også veldig dårlig.