Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 19. September

Valg: 6-1-3-2 / 5

Her synes vi det sikreste er å spille både 1 Princeton Graduate, 2 Chiefof Comanches, 3 Mystery Night og 6 Last Hoorah. Dette fordi løpet er fylt av usikkerheter. I våre øyne burde 6 Last Hoorah vinne, men vi kan ikke garantere det. Dette fordi hesten har vært god i fire forskjellige baner, og har klart en tid på 1.21,- på 1.400 m!! Det betyr at hesten er utrolig god. Den skal takle banen uten problemer og til og med elske banen på Bro Park. Denne gress banen er lett å like for gress hester. I 2019 ble banens beste 2-årig hoppe, Silent Night, slått av Old News i dette samme løpet.

1 Princeton Graduate vant med ti lengder. Den er uten tvil god. Men den gjorde det på dirt. Ja, hesten er god. Ja, den var god i sitt kval-løp på gress. Men er den god nok? Det vet vi ikke. Ble kjøpt for £12.000. Og noe interessant å nevne er at gruppen som solgte hesten, er den samme som solgte The Lir Jet, som har vunnet et Gr.2 løp og har et 2. plass i et Gr.1 løp på sprinter distanse.

2 Chiefof Commanches mener vi skal være en dirt hest. Men etter å ha sett nøyere tilbake i familien, så skal den faktisk være både dirt og gress hest. Den kom bare en halv lengde bak gode Downtown Leo på det vi betrakter som et veldig god tid for 2-årige hester på den distansen, på Øvrevoll! Så den ser bra ut innfor løpet.

3 Mystery Night blir nok favoritten, men etter det vi kan se, så er dette den svakeste favoritten på søndag. Den vant på et ok tid på Øvrevoll og fulgte opp med et passe tid på Bro Park. Den har ikke overbevist oss ennå. Men siden noe av grunnen til det var at den nesten styrtet pga. Miss Donalita så er den fortsatt aktuell.

4 Fickle Mistress kom veldig fort på slutten de siste 50 m. Klarte nesten å vinne 3. plassen. Har faktisk en avstamning som tilsier at den skal være bedre på denne distansen, men siden den møter så mange gode hester, så tviler vi på at den faktisk slår alle de og vinner.

5 Hotline Bling har en mer sprinter avstamning enn noe annet. Distansen kommer til å være for lang. Hadde vært interessant å se med pisk men det er ikke lov for 2-årige hester i Skandinavia. Det som er positivt er at den ikke tapte meter de siste 200 m og at den fikk et forferdelig løp. Var ikke langt slått og mistet flere lengder inn og ut av svingen. Om den liker Bro Park gress banen bedre, som vi tror den sikkert vil, kan den faktisk overraske. Moren var tross alt god nok til å komme på 3. plass i et Gr.3 løp over 1.600 m!

6 Last Hoorah mener vi er hesten å slå. Var favoritt sist og ble slått md 3 lengder. Merk at den ga vinneren 3 kg. Kommer 2 kg lettere nå. En tid på 1.21,- er ikke mange 2-årige hester som klarer. Det eneste negative er at den svarte på pisken!! Og som dere vet så kan den ikke brukes i Skandinavia for 2-årige hester. Startsporet er kanskje ikke ideelt men det skal ikke ha så mye å si siden 1 Princeton Graduate kommer sannsynligvis til å være alene i front.