Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 19. September

Valg: 3-10-4 / 1-9

1 Redirect er kanskje den beste av de to 3-åringene i løpet. Kom 1 lengde bak Noble Justice på dirt når den ikke er en dirt hest og kommer endelig på gress. I fjor kom den på 5. plass i Svealandsløpet og hentet en del på slutten. Den er etter Prince Of Lir, i likhet med Prince Of Fjords og Princeton Graduate, begge gode hester på gress. Den har allerede vist at den liker å løpe på denne distansen og vi tror den kan overraske med 54 kg! I fjor vant den 3-årige Rapidash dette løpet med 52 kg. Startspor 1 er bra fordi den kan sikre seg railen. Den liker å komme bakfra så den vil spare en god del lengder på det. Interessant outsider.

2 Flying Barrel synes vi ikke var god nok best sist med 52 kg. Hesten pleier også å være god på myk bane. I tillegg så har den kommet ganske langt opp i handicap og er 9 år. Den blir vanskelig å forsvare det på gress når den fikk det på dirt.

3 Buddy Bob er vårt førstevalg i dette løpet. Den vant dette løpet i 2018 med 62 kg, da i Wido Neuroth sin trening. Vi mente tidligere i år at den ikke hadde vært så god på lenge, etter plasseringene på Klampenborg tidlig i sesongen. Skuffet oss med 4. plassen bak de 3-årige hestene på Øvrevoll men vant så lett løpet etter. Banen på Bro Park pleier å være til hestens fordel og vi mener det er hestens beste bane. Her kan man også bruke pisk. Startspor 2 tilsier at den ikke vil miste lengder i svingen og vil være i topp posisjon inn på oppløpet! Dette er et jevnt løp men vi mener denne hesten har flere gode forutsetninger. Husk at den var med i Marit Sveaas Minneløp sist.

4 Alsimsaam står bra innfor dette løpet. Var med god grunn helt borte på Øvrevoll. Den løper rett og slett ikke bra med høy vekt lenger. Men som dere ser fra løpet før det, så er den fortsatt veldig rask med lav vekt!! Kommer 2 kg bedre fra løpet på Gøteborg hvor den slo For The Roses, en handicap 87 hest, på 1.35,3! Kom på 2. plass i Norsk 2000 Guineas og har vunnet (59 kg) på 1.36,8 på Bro Park tidligere. Har også blitt slått med 2 lengder av Leo Kalejs med nærmest likevekt på 1.600 m på 1.37,8. Og Leo Kalejs var rask nok til å vinne Bobbie Killes Minneløp med 52 kg!

6 Youonlyliveonce ble ridd for passiv sist. Manglet de lengdene på slutten. Kommer ut med 62 kg som vi mener er alt for mye når den møter hester som 2 Buddy Bob, som var med i Marit Sveaas Minneløp, og 9 We Got The Boss, som ble slått med mindre enn 1 lengde av Valence.

7 Or Harry har hittil vært god i ett løp! Er kanskje i form men vi har ikke sett den speeden som trengs for å vinne på denne distansen, på Bro Park.

8 Augustus Caesar har sviktet hver gang den har vært på gress. Vi har rett og slett ikke tro på hesten lenger på dette underlaget. Med det nevnt, så var den vår outsider i Bobbie Killicks Minneløp i år, hvor den kom sist.

9 We Got The Boss kom på 3. plass i Bobbie Killics Minneløp med 56 kg. Den fikk ikke en bra reise den gangen. Kommer fra å faktisk nesten slå Valence på Øvrevoll. Er god nok til å vinne dette løpet. Problemet vi ser, er at den er betraktelig bedre med lav vekt kontra høy vekt. Dessuten så er startsporet ikke så bra. Den er i kjempeform men vi tror den har det tøft her.

10 Good Eye vant Breeders’ Trophy Mile på 1.35,3 med 59 kg fra startspor 5, samme dag som For The Roses slo Queen Rouge på 1.750 m på 1.45,7. Hva dette forteller oss er at 10 Good Eye er mer enn rask nok til å vinne dette løpet! Startsporet er kanskje ikke så bra men hvor mange frontrunners er det i løpet? Den har bare 6 Youonlyliveonce på innsiden som kan være et problem. Og det er i våre øyner ikke så dårlig. Så startsporet er OK. Malva er ny på hesten men vi har god tro på henne. Hun rir skikkelig bra og vil ri etter planen, hva enn instruksene blir og gjøre det beste ut av det. Husk også at hesten er i kjempeform. Vant lett lett lett, sist. Og det på en god tid med tanke på hvor ødelagt banen var. Var heller ikke sliten i mål. Hvis den klarte å vinne på 1.24 på et dårlig bane, så er dne mer enn god nok til å vinne et sånt her løp på 1.36,0 og under. Merk at den også kom på 4. plass i Bobbie Killicks Minneløp hvor den ikke så ut til å være i form. Denne banen er hestens spesialitet! Den ble slått med bare 4 lengder på 1.21,7 av gode Duca Di Como!!

11 Lushes Lashes kom på 2. plass i dette løpet i fjor. Men da gjorde den det fra startspor 2. Har startspor 11 og både 6 Youonlyliveonce og 10 Good Eye på innsiden. Det blir for vanskelig. Dessuten så var nivået i fjor forferdelig lav, til tross for den gode vinnertiden.