Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 19. September

Valg: 8-10 / 2-3-4

1 Sublissimo ble bortridd sist. Burde ha vunnet. Dette løpet er for vanskelig å vinne. Hesten er god, men ikke så god. Om det var et handicap løp så hadde vi spilt den. Ikke i et Gr.3 løp.

2 Master Bloom er vi enige med Cathrine i at den er i sitt livsform! Den vil endelig få et løp med ordentlig pace/tempo. Nå kan den sitte rolig og angripe til beste tid. Om den er god nok til å vinne? Den burde ikke være det. Men denne banen er hestens spesialitet. Hvis den ikke slår dem her, slå den dem aldri! Hesten er spesialist på distansen også. Det ble tight i mål sist men det er fordi den måtte tvinge fram riktig tempo og fordi 2.100 m er for kort. Outsider sjanse, sikker 2. plass som beste plassering, hvilket er verdt 300.000 kr.

3 Jet Action forventet vi mer av sist. Men den er ikke så god over så lang distanse som 2.800 m så det er også litt forståelig. Sånn som vi ser det er den også i sitt livsform. Den skal takle banen på Bro Park mye bedre enn den på Øvrevoll siden den er mykere. Og med tanke på løpet den slo Gold Tyranny på Jægersro, så burde den ha en ganske god sjanse for upset i dette løpet. Men som 2 Master Bloom, er det 2. plass som virker mest realistisk.

4 Red Verdon er best på stayer stayer distanser. Distanser på 2.800 m og oppover. Vi har ikke funnet et eneste nevnverdig prestasjon av hesten på denne distansen. Og dette her kommer til å gå fort! Den har styke, men mangler speed.

5 Espen Hill er ikke så god som i fjor. Minner oss om 2 Master Bloom sin form fra i fjor. Der klarte 5 Espen Hill å hente den igjen på slutten, og det på ganske lett vis. Vi tror ikke den kommer på trippelen. Det er flere gode hester i år med god sjanse.

6 Von Blusher er ikke på dette nivået.

8 Square De Luynes kommer fra å vinne dette løpet to ganger. Er i sitt livs beste form. Vant på rekord tid senest. Den er enda bedre på denne distansen og denne banen. Blir vanskelig å slå. Er rask fra start, holder alltid et ganske godt tempo, og har i tillegg en sterk finish.

9 Freed From Desire er ikke på dette nivået. Kan kanskje stjele en 3. plass på slutten, avhengig av hvordan løpet utvikler seg.

10 Outbox er hesten som kan slå 8 Square De Luynes. Vi ser ingen andre som kan måle seg med den. Den har god form og kommer fra flere gode prestasjoner. Seierspremiene viser oss dette. I tillegg så er dette hestens beste distanse. Den vil elske Bro Park banen, akkurat som alle andre utenlandske hester. Hollie Doyle kjenner hesten, og målet med reisen er nok å vinne dette løpet. Blir interessant.