Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 29. September

Valg: 7-5 / 9-3-1

1 Cava Queen kom på 3. plass i Svenskt Guineas Consolation. Den møter ganske svake hester her. Dette er et maiden løp. Får en topp jockey på og det er allerede en stor fordel. Distansen burde være uproblematisk men hestens siste prestasjoner har vært ikke overbevisende.

2 Perfect Plan A sin mor var en god miler hest på gress. Sinndar har sine beste avkom i Skandinavia på stayer distanser. Hesten får en god rytter men debut løpet er ikke overbevisende.

3 Nyx ble slått av en bedre hest sist. Den er helsøster til Will Be Hero som er handicap 72 og er best på stayer distanse. Viste forbedring sist. Vil nok løpe enda bedre i dette løpet.

4 Game On har ikke vært god nok hittil.

5 Big Explosion er halvbror til Espen Hill. Kval-løpene er ganske bra men de er fra mai. Henrik Engblom pleier å debutere hestene når de er i form så vi mener denne hester er å se opp for. God ryttervalg! God sjanse siden dette er et maiden løp uten spesialister med gode resultater på stayer distanse.

6 Ocean Pearl har ikke vist noe som helst.

7 Bearded Lady er stallens tredje hest i løpet. Den har den beste handicappen i løpet og er det naturlige førstevalget. Har stayer avstamning og vi liker hestens sjanser.

8 Pine River har rett og slett ikke vært god nok. Vi mener fortsatt at den er bedre på gress enn dirt. Kan hende den svarer bedre på denne distansen siden den er etter Appel Au Maitre, men det vet nok treneren best. Vi har sett at den ikke har vist nok.

9 Wake Up har sine beste plasseringer på denne distansen. Ok sjanse!