Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 17. oktober

Valg: 4-11-9 / 5-3-1-2

Dette er et veldig jevnt løp. Flere hester kan vinne. I fjor var løpet mellom Rubinstein og Donna Devarona, de to som hadde best avstamning, på en god bane, hvor begge lå på ca. 4. plass. Året før vant Ascot Brass fra en posisjon ganske langt framme også, på myk bane. Ellers så har de som sniker seg fra innsiden gode resultater. Jamaica vant på den måten i 2017, og selve Donna Devarona.

1 Sandstorm ble ridd for passiv sist. Den falt langt bak og klarte ikke å hente lengder på slutten med hvordan banen var. Banen er bedre denne gangen. Kan ha en sjanse men det spørs om det lønner seg å komme bakfra med startspor 1.

2 Rough Boy debuterte sist. Vi likte faktisk innsatsen til hesten. Kom med krefter i mål og tok en bred sving. Det blir mye bedre med startspor 2. Den får bedre rytter denne gangen men går også opp 5 kg, som er ganske mye. Er halvbror til Ella Fitz og Mountain, begge gode hester. Ok sjanse Tiden var da ikke så god, dette løpet blir vunnet på ca. 1.27,- og under.

3 Saigon hadde et dårlig startspor sist. Den startet sist, men tok nesten alle igjen i svingen. Dette fra spor 4 eller 5. Var så rask på oppløpet også men snuble litt de siste 200 m. 3,5 lengder fra vinneren er veldig bra med løpet den gikk. Dette var hesten som gjorde det best sist. Er en av hesten å slå i dette løpet. Det eneste som vi ikke liker er at den ble strøket pga. nedsatt allmentilstand sist. Det kan være at de sparte hesten også. Obs. Men vi nevner at den alltid starter sist eller dårlig og henter alle fra utsiden. Det blir vanskelig med startspor 3 på den måten. God sjanse.

4 Mahalia var den hesten vi likte mest når den kvalifiserte. Vi var utrolig skuffet over debuten. Den hadde startspor 10 og Cornelia ble nødt til å ta opp hesten rett etter start. Den var sist helt opp til oppløpet hvor den hentet mange lengder. Var bare slått med 5,5 lengder til slutt. Denne distansen passer bedre. Hesten er halvsøster til Alsimsaam som kom på 2. plass i Norsk 2000 Guineas, og Go On Carlras som kom på 2. plass i Dansk Derby. Vi mener denne hesten har god kapasitet og løper bra. Topp rytter også. Merk at den løp bra mot Indy Humor og Pas De Faux!! Den var ~4 lengder bak de når det var 200 m igjen, altså etter 1.400 m, og det etter at den tok svingen i spor 3 eller 4. God sjanse.

6 Tough Love er en dirt hest. Mest sprinter også.

7 Kimono var god første gang ut. Hadde da startspor 2 og tok fronten. Løpet etter startspor 9 og sist i svingen. Den fikk ikke nok feste heller. Kan kanskje vise noe bedre med “S” men den viste ingenting på slutten sist. Vi har veldig lite tro på den men kan ikke avskrive den.

8 Bearwinner misset starten første gang ut og maste deretter. Fikk ikke et ordentlig løp. Men den har ikke en så sterk avstamning og Per-Anders, stallens første rytter velger å ri 2 Rough Boy i stedet.

9 Smooth Operator blir ridd av Carlos igjen. Den var kanskje for passiv fra start sist med startspor 1. Banen var ikke god til å ta igjen hester og den måtte nøye seg med en plassering 2,5 lengder bak vinneren. Hesten er halvsøster til Silent Night. Er nok forbedret til dette løpet. God sjanse.

10 April Song har en lang galopp men er ikke rask nok. Viste det samme i kval-løp og i løp. Men ser ut til å bli en god 3-åring.

11 Bearium holdt på å vinne sist og det fra startspor 15. Hadde tatt fronten og vunnet om ikke Semper Fi var med. Den slipper å møte den nå og burde ta fronten. God sjanse. Det er bare 5 Strawberry på innsiden som kan ødelegge, og kanskje 1 Sandstorm.

12 Muraki er ikke god nok.

13 Castellanza så svakere ut enn 2 Rough Boy. Har i tillegg et veldig dårlig startspor.

14 Upuppandaway tok fronten nest sist og ble sliten før mål. Distansen er et problem for denne hesten. Dessuten så er startsporet dårlig. Er halvsøster til Basie som er en sprinter.

15 Credit Card mente vi var i samme linje som 9 Smooth Operator sist. Hvor 9 Smooth Operator endte på 3. plass, endte 15 Credit Card på 10. plass. Inn på oppløpet, de siste 400 m var den helt utslitt. Er nok grunnen vi tror Elione velger å ri 5 Strawberry i stedet. Startspor 15 hjelper heller ikke. Den tok svingen i 3. spor sist og det var for tung for den på en rask tempo. Vi mener også at den ser bedre til 1.200 m enn 1.400 m.