Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 17. oktober

Valg: 4-9 / 7-10-8-5-1

Dette løpet ble vunnet av Tante Tove i fjor på 1.13,0. Banen var “god” men tydeligvis myk god. 10 Lushes Lashes kom på andre plass med 58 kg.

1 Freya Lucy var en topp hest som 2-åring. Vi har ikke sett en hint av det i år. Nå møter den flere topp hester og flere andre gode sprintere. Med 52 kg skal den i utgangspunktet ha god sjanse. Den var med i Bro Park vårsprint og gjorde det ok fra startspor 13. Men har siden ikke vist noe. Kan overraske, mest fordi banen er myk nok for den.

2 Baby I’m Burnin er ikke en sprinter.

3 Miss Maybach er ikke en gress hest.

4 Semiramis er både en sprinter og en gress hest. Topp sjanse med 52 kg. Er i form og Malin velger å ri den. Vant nesten nest sist på Gøteborg og er ikke like god på dirt som på gress. Det var derfor den ble slått sist. Hesten vil elske å komme tilbake på gress.

5 Fast And Free er ikke en like god sprinter som en middelsdistanse hest men er i kjempeform. Ingen klarte å holde følge med den sist. Har fordel av en litt mykere bane. Den har faktisk aldri vunnet på 1.200 m gress. En outsider. Husk at den går opp 4 kg.

6 Rapidash er ikke i form. Og har ellers vært bedre på miler distanser og oppover.

7 Isla Bonita bestemte seg for å ikke satse tidlig siden det var 1.400 m sist. Banen var også for myk for hesten og den savnet feste. Vi tror de kjører hardt fra start med hesten denne gangen og pga. vekten så mener vi den står bedre enn 5 Fast And Free. Vant tidlig i år på 1.200 m gress på Klampenborg. Banen er bedre enn sist og liker den banen, har den en sjanse. Outsider.

8 Ramone er bedre på 1.400 m enn 1.200 m men den er god nok på 1.200 m også. Den liker ikke myk bane og var derfor svak sist. Banen kommer til å være bedre denne gangen men det spørs om den liker den. Kan vinne med 62 kg men 1 av 4 løp på denne banen.

9 Come Back er en hest som var tidligere i trening hos Niels Petersen. Den prøvde gress på Klampenborg sist og gjorde det ganske bra. Kommer med lav vekt og på en bane som er flat, som den burde like mye bedre. Den mistet balansen flere ganger på Klampenborg. Veldig god sjanse. Har halvsøsken som har løpt Gr.2 løp osv.

10 Lushes Lashes kom på 2. plass i fjor. Står bedre vektmessig. Kommer også ut med Blinkers. Vi tror det hjelper. Startsporet er ikke så bra men det er ikke så mange hester. Vi mener den er på samme linje som 7 Isla Bonita og 8 Ramone.