Categories
2021 Oktober jægersro Spillforslag

Jægersro 24. oktober

Valg: 6-5 / 4-1-7

1 Or Harry ser ut til å endelig være i form. Har to fine resultater fra sine to siste løp. Kommer kanskje ut med for mye vekt men om den har utviklet seg nok så burde det ikke være så problematisk. Hestene den møter er ikke de beste. Den har en 4. plass på en lignende distanse på Jægersro fra tidligere i år.

2 Rastapopoulus mener vi så bra ut flere ganger i år. Men treneren har ikke vunnet på lenge. Vi kan ikke mene at den har god vinnersjanse.

3 Alsimsaam er en gress hest. Den løpet bare bra med lite vekt i år. Med bra mener vi bra nok til å forsvare sitt handicap og vinne. 64 kg er for mye. Vant da et maidenløp på Bro Park, 1.600 m dirt på en ok tid, men det var lenge siden.

4 Khurshed blir ridd av en amatør. Hesten er kjempegod. Så ut til å ha vinnersjanse mot Swedish Dream og Simply Minds men den fant ikke et fri spor på oppløpet, den 12. august. Løpet etter fulgte den ikke med, banen var for hard. Den løper nok bra på dirt og har vunnet på Jægersro men vi mener fortsatt at den er bedre på gress. Har en outsider sjanse.

5 Primacor ble bare slptt av Single Malt 26. september. Slipper å møte den nå så den står for tur til å vinne igjen. Er i kjempegod form. God rytter og startspor. Distansen passer mye bedre enn 2.400 m. God sjanse.

6 Valde er vår førstevalg till tross for at 5 Primacor står bra til. Dette fordi vi mener denne hesten kan bedre. Vi liker også veldig mye hvordan denne rytteren rir. Vi spilte den sist og den løp ikke så bra. Men den hadde startspor 8+ og det var mange hester i feltet. Den får et rolig løp denne gangen sammenlignet med da og går i tillegg, 3 kg ned. Kjempesjanse.

7 Powerhouse er i super veldig god form. Hesten har 1.730 m som sitt beste distanse og kommer fra å vinne lett på 1.200 m. Det eneste som vi ikke liker er startsporet. Den får alltid et rolig løp i front fra startspor 1 men vil måtte kjempe om fronten denne gangen. Svingen er bedre på 1.730 m enn 1.600 m men om den ikke klarer å ta fronten eller bak de i rail, så kan den tape løpet i første sving. Får ny rytter denne gangen, en som ikke er så kjent med hesten. Ok sjanse.

8 Nemuranthes kommer ut litt tung. Kan vinne men møter også gode hester i mot. Kommer da ut med Elione som kjenner hesten best. Sine to siste resultater var ikke så gode. Er den ikke like god som i mai/juni, vinner den ikke.

9 Chinese Emperor hadde vi god tro på før vi startet analysen. Men den har bare 1 start i år og den var ikke så god da. Det har ikke gått så lenge siden. Hesten byttet eier tidlig i år og kommer ikke ut før nå. Det kan være for tidlig, skal vi gå ut fra løpet sist. Det at den er eid av Help for oss til å tro at den ble solgt skadet. Den vant Skånelandsløpet i 2019. Så spesialist på banen og distansen er den! Joker.