Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 27. oktober

Valg: 4 / 5-1 / 3-6

1 Sharp Eye vinner som regel på rundt denne handicappen. En ærlig handicap 70 hest. Startsporet er kjempebra. Rytteren kjenner hesten og med litt flaks så kan den vinne. Vant i april med lignende vekt, startspor og rytter. Kan gjøre det igjen.

2 Venezuela – feil distanse.

3 Sweet Sid så bra ut etter 1.200 m sist. Men vi mener at 1 Sharp Eye så bedre ut. Begge disse hester er uansett ganske like. De pleier å slå hverandre.

4 Perfect Sister er klart hesten å slå. Vår banker for dagen. Tiden den kom på sist er altfor bra. 4 kg mer og en lærling er ikke helt positivt men den er rask fra start. Og tar den fronten, er det lite feil som kan skje. Den tok fronten sist mot langt bedre hester, klarer den å ta fronten igjen er løpet over. Hesten var ikke sliten i mål sist, den var bare slått av bedre hester. Og her møter den svakere hester.

5 Athena var med i samme løp som 4 Perfect Sister sist og var laaaangt bak. Kan kjempe om en trippel plass men burde ikke kunne slå sistnevnte. Den liker fronten og for å få den må den slå 4 Perfect Sister før svingen, hvis ikke så blir det spor 2 på turbo speed og løpet ødelagt i stedet. Men hvis den får fronten gratis så har den faktisk en god sjanse. Obs. her.

6 Spenzer er en annen hest som liker fronten. Den slo ikke mindre enn Dust Devil i vinter i fjor. Dette er en god sprinter hest som liker dirten på Bro Park. Vi liker hverken startsporet eller vekten den kommer ut med men helt uten sjanse er den ikke. En outsider.

7 Freya Lucy forventet vi mer av sist. Dette er en ren sprinter. Men ser ut til å ha blitt skikkelig syk i vinter. Har ikke vist noe av det den viste i fjor hittil. Den er rask fra start og vi liker den ikke med 63,5 kg fra startspor 7 men og det er en stor men, MEN, fra avstamningen så skal den være bedre på dirt. Så ikke ut i form 6. oktober. Kanskje verdt å spille neste år eller etter at den har vist noe. Vi tror fortsatt at det er for tidlig.

8 Yalla Yalla vant på en for dårlig tid sist. Kommer ut 6 kg tyngre.