Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 27. oktober

Valg: 4-9-11-13 / 7-1-12

Vi synes dette løpet er veldig jevnt. Vi klarer ikke å velge bare 2-3 hester. Det er flere hester som kan vinne på en rask dirt bane på dette nivået. Startsporene øker vanskelighetsgraden, og ikke minst vekt og taktikk. Vi velger derfor en miks av hester i første gruppe. Men for at det ikke skal bli for dyrt, så deler vi det i to grupper. Første gruppe burde vinne, mens andre gruppe er outsidere.

Vi nevner også at 6 Sir Duke virker interessant om banen viser seg å være “sakte”. Men ut fra hvordan den var sist + regn, så burde den være ganske rask.

1 Absolut Spirit vet vi ikke så mye om. Har vunnet på dirt på lignende distanse men på dårlig tid. Kom eller på 2. plass tidligere i år på samme distanse, men i Ole Larsen Young Ridership. Burde ha kommet på en bedre plassering sist, men hadde dårlig startspor. Beholder rytteren, noe vi mener er merkverdig. Ellers er startsporet akkurat det den trengte. Burde være i stand til å vinne en Bronsehandicap.

2 Wake Up hadde ingenting å vise sist. Distansen passer mye bedre enn sist men den har ikke vist noe siden 2. plassen i juni på en veldig dårlig tid. Vi mener 1 Absolut Spirit er klart bedre.

3 Cooperess har vært veldig god i år. Slo blant annet Quebello som skal ute i en Gr.3 snart. Den har desverre ikke like gode resultater på dirt som på gress. Og om den var i form hadde den vunnet senest også.

4 Impact Of Bloom liker vi fordi den vant i november i fjor på 1.600 m dirt og vant lett. Tiden den vant på har lite å si fordi den var 2-år. Slet med denne distansen tidlig i år men kom på 2. plass i Breeders’ Consolation, når det gjaldt. Den kom sterkt på slutten og vi tror derfor at den ikke vil ha noe problem med distansen. Vekten kan være problematisk men det er fordi den møter “svakere” hester. Veldig god sjanse.

5 House In Order trodde vi var i form etter løpet 18. august. Har siden ikke vært i nærheten av å vinne. Den er spesialist på denne distansen og dette underlaget men den er ustabil. Liker en saktere bane og siden den kommer til å være rask så har vi ikke så mye tro på den.

6 Sir Duke er god når banen er sakte. Den er spesialist til å komme bakfra og ta alle. Men det er også derfor den er bedre på 2.350 m enn over 2.100 m. Kommer sikkert til å vinne et par løp i vinter.

7 Dandingonthetable liker å ta det rolig i starten og plutselig sette på turbo ikke langt fra mål. Den var alt for nærme fronten sist og hadde ingenting å vise på oppløpet. Kommer ut 8 kg lettere og med en annen taktikk så kan den faktisk vinne. Vi tror de sendte den langt framme med vilje sist for å se hva den kunne vise. Med et rolig løp denne gangen, vil den fly på oppløpet. En sterk outsider. Dette fordi den har ikke vist at den er god/rask nok til å vinne på denne klassen på denne distansen ennå. hesten er 3-år og som dere ser så kommer den ut i et handicap løp.

8 Cava Queen ble tatt rett før mål nest sist for å så følge opp med seier på gress. Tiden på dirt er ikke god nok til å vinne dette løpet men viser den litt forbedring kan den vinne. En svak outsider. Grunnen til at vi ikke liker den så mye er at den tok fronten på dirt nest sist, med få hester, uten konkurranse, og klarte ikke å vinne. Når den da vant på gress løpet etterpå, så var det med 52 kg, og den vil merke de 5 kg denne gangen.

9 Divorce kom så sterk på slutten sist at vi trodde den kom til å vinne. Den forsvarer sitt handicap tall og beholder rytteren. Den kommer dessuten 3 kg lettere og på sin spesialist distanse. Topp sjanse. Står kanskje litt for høyt i handicap, men den kan vinne for det.

10 Pretty Pretty Rose har aldri kommet ut på denne distansen. Vi ser ikke at den har så god sjanse. Men den er meldt i Jockeyklubbens Avlsløp over 2.400 m verdt ~85.000 kr til vinneren, som blir løpt 7. november på Jægersro. Kanskje er den god på distansen. Men vi tror uansett at 62 kg blir for høy vekt for en 3-årig hoppe på denne distansen. Spesielt om den skal prøve å vinne på Jægersro om litt over en uke. Det som er da positivt er at den kommer alltid sterkt bakfra på 1.600 m og vil kanskje like denne distansen bedre.

11 Double Rock har vi tenkt har vært klar til å vinne i sine tre siste start. Den har ikke vært dårlig men langt fra å vinne. Slipper å møte så sterke hester lenger og av det vi har sett hittil i år, så har Maikel ridd hesten best. Står for tur til å vinne men som dere ser så har hesten aldri vunnet. Ble så vidt slått av 12 All Run i mål sist. Begge står ganske bra til i løpet. 11 Double Rock kom på 2. plass med Maikel i mai på et Silverhandicap og 55 kg. Dette er et Bronsehandicap!

12 All Run står på nesten lik linje som 11 Double Rock. Om vi skal gå fra det den viste i fjor så burde den vinne et løp som dette. Var slått med 2 lengder av Marta som er handicap 90. Den så sterk på slutten sist og vil sikkert være bedre andre gang ut. Det eneste som teller negativt, er at den går opp 4 kg opp! Men den kan vinne.

13 Paakame Enki har fått et dårlig startspor. Fikk et veldig lett løp når den vant. Fikk løpe fritt. Sist hadde den startspor 9 og hoppet ut av startsboksene. Tapte litt på det og tok fronten men ble tatt etter 1.600 m. Tapte faktisk ikke så mange lengder etter det. Den løp litt rar på slutten og vi mener rett og slett at det var ikke god synergy med rytteren. Får tilbake rytteren den vant med nest sist. Vi så at den ikke hadde problemer med å ta fronten sist og vi tror derfor at den tar fronten igjen. Både 11 Double Rock og 12 All Run kom forbi den de siste 100 m. Det er jevnt mellom disse tre.