Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 27. oktober

Valg: 1-5 / 6-4

1 Ces Soirees La var kjempegod på Øvrevoll. Den kommer fra Frankrike og den har ikke noen løp på dirt. Dette er en god hest på gress. Den er veldig rask fra start og tar ofte ledelsen i løp. Vi mener derfor at 1.000 m passer perfekt. Siden den er god på en myk god bane på Øvrevoll så burde den være god på Bro Park dirt. Hesten å slå.

3 Sweet Heart løp ikke dårlig, egentlig, i sitt kval-løp, men den ligner en pony. Vi tviler på at den har mye å vise her. Den så ikke spesielt rask ut heller.

4 Starlight gjorde sitt kval-løp sammen med 6 Innana Sacc og vi mener sistnevnte så bedre ut. 4 Starlight så på sin side ut mer sugen på å vinne, til tross for at den så saktere ut. Den løpte også bedre. Moren var også bedre, men ikke på sprinter distanse. Vil se interessant ut neste år, på gress og på miler distanse.

5 Uppuppandaway er halvsøster til gode Basie som var en topp sprinter. 29. august så den ut som en vinner men ble tatt igjen rett før mål, av veldig gode hester. Møter ikke like gode eller rutinerte hester her. Topp sjanse. Har sprinter avstamning fra begge sider av familien. Har hittil ikke vist seg så god på dirt, men vi tror det er tilfeldig, begge foreldre var veldig gode på dirt.

6 Innana Sacc mener vi så bedre ut enn 4 Starlight den løp sammen med i kval-løpet. Den hadde da en dårlig vane av å løpe utover i banen. Startspor 6 kan vise seg å ikke være så bra i svingen. Moren var god på sprinter distanser.