Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 27. oktober

Valg: 4-7-1-3

Et maiden løp hvor vi mener mye kan skje. Det er ingen dirt og miler spesialist her. I utgangspunktet burde enten 4 Stick Together eller 7 La Paloma vinne, basert på tidligere resultater og prestasjoner, men de er maiden hester for en grunn!! 1 Perfect Plan er veldig speedy og har ikke fått en ordentlig sjanse ennå. Hvor 3 Chamori har ikke løpt siden den var 2-år. Begge de to sistnevnte har en ganske sterk avstamning!

1 Perfect Plan A overrasket oss sist. Møter noen veldig gode hester. Skal være spesialist på 1.600 m og oppover så kan overraske om den er i form. Ble strøket sist.

2 All Eyez On Me har vi ikke sett noe bra om.

3 Chamori skal være en sprinter ut fra avstamningen. Har ikke løpt siden i fjor. Vi tror distansen passer dårlig. Skal også være best på gress ut fra tidligere resultater. Men både Exceed And Excel og Excellent Art har gode avkom på dirt i Skandinavia.

4 Stick Together var vår super outsider i Norsk Breeders’. Var slått med 4 lengder til slutt som ikke er mye. Miler distanse passer perfekt for hesten. Spørsmålet er om den er god på dirt. Fra avstamningen burde det ikke være noe problem. Til tross for at den ikke har gode resultater på dirt, så mener vi den løp ganske bra på underlaget. Det er var ikke før juli at hesten faktisk begynte å vise noe. Outsider.

5 Game On kan bare dømmes ut fra siste løp. Den løpte ikke dårlig men vi savnet mer speed.

7 La Paloma har gode resultater på denne distansen og på dirt. Var bare slått med 7 lengder sist i et handicap løp hvor den kom ut med 64 kg. Den kommer ut med 56 kg denne gangen og møter andre maiden hester (som ikke har vunnet) her. Den burde være mye bedre enn de fleste.

8 Skyler mener vi hadde hatt bedre sjanser om løpet gikk over 1.200 m. Den var ikke så dårlig i fjor og burde ha vunnet noen løp men den har kanskje løpt for mye i år. Ser ikke ut til å være i form.