Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 31. oktober

Valg: 1-7-3 / 5

1 Mogsy er super speedy. Ble overraskende slått nest sist men det var flere ting som talte i mot. 1) Den ble ridd av en lærling; 2) den kom ut med 65 kg!; 3) Den hadde startspor 10 som er veldig ødeleggende for frontrunners, og spesielt på distanser på 1.200 m.

Her kommer den ut med lav vekt, Elione som er Henriks go to jockey, og har dessuten startspor 1! Hesten å slå.

2 Lushes Lashes er mer av en sprinter på gress enn dirt, basert på tidligere prestasjoner. Den er i god form og liker dirt. Har dessuten vunnet med Ulrika, men vi er bekymret over distansen. Den har ikke vært så rask som den pleier i år. Hestens beste plasseringer har vært på ganske svake tider i år. Vi har lite tro på den. Men startsporet er bra.

3 Globemaster ble solgt i mai, før Pramms. Den var ikke i form da og kom sist. Har siden løpt lite og vi forventer at den skal være i form nå siden det har gått langt tid. Den er super rask fra start og hadde i fjor veldig gode tider på dirt, på korte distanser. Den var så god at den utfordret Duca Di Como fra start i Pramms i fjor. Er den i form så kan den vinne. Er ellers bare der for at eieren skal se hesten. God outsider.

4 Fast And Free er ikke en sprinter. Men den vant sist fordi den løp nærmest alene. Dette løpet vil gå fort fra start, den vil ikke klare å henge med.

5 Youonlyliveonce har ennå ikke vist at den er en elite hest. Tapte sist et løp mange forventet den skulle vinne. Innsatsen tydet på et prepløp for 5 Youonlyliveonce. Det har gått over en måned siden det løpet, og er den i form, er den en ok outsider. Slo i november i fjor både 6 Miss Maybach og 2 Lushes Lashes på 1.400 m dirt, og var ganske tight med 6 Miss Maybach etter de første 1.200 m.

6 Miss Maybach slo Freemanip tidligere i år på 1.200 m. Tiden den vant på er faktisk god. Den ble ridd av Alina som rir igjen her. Startsporet er ikke den beste men siden den ikke tar fronten på denne distansen så har det lite å si. Vi tror den har en god sjanse om den er i form. De to gress løpene til hesten er bare å glemme, dette er en dirt hest. Men vi er usikker på formen til hesten basert på 5. plassen bak 1 Mogsy nest sist. Det ser ut som den “ikke er i form”.

7 Mountain var dårlig tidligere i år på denne banen. Men det var hestens første løp. Vant deretter noen få på rad på Jægersro på samme distanse. Den var ikke rask fra start og tok ikke fronten. Vi mener den fortjener en annen sjanse. Den så slapp ut på oppløpet også men den “avanserte” og “løp bra” banen. God andre valg.

8 Fury The Bullet var overraskende og fortjent god nok sist. Men den klarte ikke å slå Stolen Tango. Den møter tøffere motstand her.