Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 31. oktober

Valg: 2-3-7-6 / 10

2 Cece Amazing har en topp kval-tid. Den er 4 år, har lav handicap, den har løpt lite, og det er på slutten av sesongen. Alt tyder på at hesten har en topp sjanse. Om den er i form så klart. Moren til hesten var en sprinter og avkom etter Helsinki er ofte pålitelige. Hesten å slå faktisk. 6. november i fjor kom den i mål på 1.13,4 og banen var ikke like rask som i år.

3 Bright Light har en god sjanse her. Kval-tiden er meget god. Den har vært god under treningen av Catharina Vång og kommer ut med handicap 59 når den godt kunne ha vært handicap 70. Hesten har en seier og det var i debuten, på 1.200 m.

4 Battleoftrafalgar er en stayer hest. Dette er et sprinter løp.

5 Cimmaron ser ut til å være en gress hest. Den har gress avstamning og faktisk aldri løpt bra på dirt.

6 Teerex er en 1.200 m hest. Den er god på dirt og gress. Har da blitt bortridd i nesten hele året. Den burde ha vunnet minst ett løp, kanskje opp til 3. Får en solid amatør jockey på og 70 kg har ikke så mye å si. De fleste kommer ut med mye vekt og denne hesten er robust. Den burde ta fronten og løpe for alt den kan. Kan vinne med den taktikken. Den liker ikke å være bak andre hester. Burde være bedre enn 10 Vici.

7 Liveyourowndream så ut til å mangle trening og utvikling i april. Den løp på en bra måte, men var på den tiden ikke god nok. 6 måneder med utvikling kan ha mye å si for 3-årige hester. Den her ser farlig ut, en skummel outsider. Den har sprinter avstamning!

8 Huss Rehnoor løper alltid bra. Den er bare aldri god nok til å vinne. Men den har gode plasseringer. Dette er et amatør løp, med ryttere med høy vekt. Det er kanskje akkurat det hesten trenger. Løpene den har vært med i går i for rask tempo og den har alltid kommer ut i proffløp. Den kommer ikke ut med mye vekt, og den vil elske tempoet og nivået på konkurrentene. Den er rask nok til å kunne vinne et løp på dette nivået over 1.200 m og vi mener den er en verdig outsider. Med det sagt, så ble den langt slått av 10 Vici sist.

9 Lemon Smile skal i utgangspunktet være en sprinter. Den vant et Jernhandicap tidligere i år på samme distanse, men da på gress. Den har også en 3. plass på Øvrevoll, på dirt fra i fjor, på 1.100 m. Vi forventet en god del av den i sine siste dirt start i Norge, men den viste ingenting. Det er mulig den viser mer med pisk her. Den holdt godt følge med gruppen på Jægersro sist. Er da bare ens vak outsider med 72 kg.

10 Vici har aldri vunnet. Den møter noen gode ukjente hester her og det ser litt tøft ut med startspor 10. Når den kom på 2. plass bak Athena så var det fem hester til start og den fikk løpe rolig helt frem til oppløpet og fra rail. Det ser ikke ut som det er mulig her. Løper da ganske bra og siden den kom på 1.13,6 i mål så har den litt av en sjanse her. Men en veldig svak favoritt.