Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 31. oktober

Valg: 10-1 / 11-4 / 8-7

Veldig Veldig Åpent Løp!!

Vi velger 10 Gold Sensation først fordi den er i form og vant et løp som dette i november i fjor. Ellers er 1 Magno super skummel. Kval-tiden ser ikke så bra ut men den løp utrolig bra! Den ble holdt tilbake og vi mener den godt kan vinne første gang ut.
Vi setter ellers 11 Inviting Rose som første outsider. Den burde være god og ha vinner sjanse på denne distansen.

1 Magno ser ut som en stor, sterk og rask hest som virkelig løper bra. Den ble holdt tilbake i kval-løpet men vi likte det vi så! God outsider og debutant. Moren var en handicap 80+ hest og 1.600 m ser ut til å være hestens beste distanse.

2 Skimmer er en stayer.

3 Daxxila løpte bra i løpet sist. Men avanserte ikke nok. Trenger sikkert mer distanse, som er tilfelle med Dapple og andre i familien.

4 Huddle ble importert i fjor. Har 1.600 m som sitt beste distanse og har en 2. plass på 2.000 m fra England. Den har hittil ikke løpt så bra på Bro Park, men en god del av det har med hvordan Angelika red hesten tidligere i år. Det var ikke særlig bra, hun var ikke så god på den tiden. 4 Huddle har falt nesten 10 kg i handicap siden den ble importert og kommer nå ut med 53 kg!! Har den trent bra så kan den vinne her. Hesten løper greit på Bro Park.

5 Jackpot sin mor var en handicap 60+ hest som var god på dirt og 1.600 m. Den har ikke løpt dårlig men det er kanskje for tidlig for seier.

6 One Night In Malmo var i samme løp som 5 Jackpot sist. Den løp bra men hentet ikke noen lengder på slutten. Hadde samme tempo som de fleste bak seg.

7 High Max har vunnet på distansen tidligere. Pleier å slå dårlige hester og disse er dårlige hester. Ser ut til å være i form, basert på 3. plassen sist. Men den har ofte bedre resultater på en bane som ikke er så rask på denne distansen. Kan vinne, men er en outsider.

8 Magno Animo er ikke så god på dirt som på gress. Hesten er sta til å følge ride ordre. Har sprinter avstamning fra faren sin side, men er fortsatt halvsøster til Miintaka som kom på 5. plass i Svenskt Derby. Usikker om hvor god den er. Outsider.

9 Skyler er ikke i form.

10 Gold Sensation vant i november i fjor på 1.600 m dirt. Det var også et Jernløp. Er i kjempeform for dagen og kan vinne i år også. Rytteren kjenner hesten bra og får 2 kg lettelse som hjelper mye. Kjempegod sjanse.

11 Inviting Rose er en god hest. Man vil kanskje tro at denne er for 2.100 m og oppover men der tar man feil. Den er god på den distansen, men kanskje bedre på miler distanse. Den begynte å passere hester nest sist etter 1.600 m merket. Sist var det gress og dette er en hest som tilsynelatende er for dirt. Annie har blitt kjent med hesten og med 55 kg vil det gå fort. I Skandinavia har hester etter Mount Nelson som oftest vært gode på korte til middels distanser. Moren hadde en sterk stayer linje fra moren sin side, men er etter Mount Nelson. God outsider.

12 Madison County vet vi ingenting om annet enn at den så ikke så rask ut i kval-løpet.

13 Hidden Pride er en gress hest som ikke hadde en sjanse å vinne sist.

14 Big Explosion er halvbror til Espen Hill. Kval-tiden i mai var god men den var forferdelig dårlig i sin debut. Den kunne ikke løpe mye mer etter de første 1.400 m.

15 Scytale er en gress hest. Men den løp ganske bra på Jægersro sist. Distansen er perfekt, og vekten ideelt. Kan overraske med litt flaks, men den er bedre på gress enn dirt og startsporet er litt dårlig. “Burde egentlig” forsvare minst handicap 70.