Categories
2021 November Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 4. november

Valg 4 / 6 / 2-5

Dette er et jevnt løp, hvor vi forventer at 4 Shantou skal vinne, men hvor små feil, kan koste løpet.

1 Ikc Fiction vant i november i fjor. Vi kan ikke utelukke at den vinner her men den har bare løpt en gang på tre måneder. Hesten så ut til å ikke ha nok krefter sist. På sitt beste, så har den tapt for 4 Shantou som er i kjempeform for dagen.

2 London Rock så ikke ut til å være helt i form sist. Dessuten så mistet den lengder i svingen i stedet for å vinne de. Har bedre startspor denne gangen og kan vinne om den blir ridd aggressivt inn i svingen. Men som en outsider, den var sliten på slutten sist.

3 Houston Heat løp bra på slutten nest sist, men etter svingen så pleier den å være for mange lengder bak. Det er ikke nok tid eller distanse til å fange raske hester, disse er eliten på dirt. Vi tror lite på den.

4 Shantou er hesten å slå. Fant ikke plass sist og ble nødt til å manøvrere, noe som kostet den viktige lengder på oppløpet, hvor den ble til slutt slått med 1 lengde. Slipper å møte City Code denne gangen og det burde bli mindre trafikk. Topp sjanse. Pleier å løpe bra på denne tiden av året på dirt.

5 Brian Ryan har vi ikke sett på dirt på Øvrevoll. Kan ta fronten og komme bakfra. Vi mener den kommer ut med for mye vekt på en underlag den ikke er spesialist på. Men dette er en hest som var på handicap 90+ tidligere. Kan vinne på klasse om det viser seg den liker dirt.

6 Prince Of Tides var tidlig ute sist, og med god grunn, den er ikke like rask med 60+ kg sammenlignet med 55 kg. Ble slått av en god hest sist, som den slipper å møte nå. Men var ganske sliten i mål sist. Kan hende den er ute av form. Den har løpt siden april, i likhet med 2 London Rock. God sjanse, men det er 4 Shantou å slå.