Categories
2021 November Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 4. november

Valg: 5-10-6-9 / 1-3

Hesten å slå om alle er i form er 3 Machine Gun. Men etter sine siste prestasjoner, så mener vi at den ikke er i form og velger den bort.

Siden den kommer fra seier og vant i fjor på 1.44,6, så mener vi det er 5 Oliver å slå. Best i mot er 10 Golders Green som er minst en hakk bedre under Evelina og kommer mer lite vekt. Ellers står 6 Gimme Love bra til. Til sist så nevner vi 9 Sir Vincit som burde ha vunnet en stund siden, burde sette pris på det lave tempoet, og har en veldig god vinner sjanse om den tar fronten.

1 Tsupermand burde ha vunnet noen løp siden. Har en bra startspor men den har tidligere tapt under Ida. God valg, langt fra sikker.

2 Punktum Finale får på en god amatør rytter. Den vant ikke 22. september med Jana fordi hesten er ikke god på 1.100 m dirt. 1.600 m er en annen sak. Den vant på distansen i fjor. Banen var for tørr og det var ikke nok feste for 2 Punktum Finale 2. september. Den burde ha en bedre sjanse her. 1 Tsupermand kom på 3. plass i det løpet.

3 Machine Gun så ikke ut til å være i form 30. september. Vi forventet en bedre plassering av denne hesten kontra stallkameraten Red Valley som kom på 3. plass i det løpet. Den hadde ikke noe å vise de siste 300 m sist. Er nok ikke i form.

4 Otama Mareld er spesialist på distansen men ikke på dirt. Den møter for gode hester for en god plassering her.

5 Oliver er endelig tilbake i form. Vant relativt lett sist. Hesten vinner på denne distansen, og er sikkert bedre enn på 1.100 m. God amatør rytter. Topp sjanse. Vant på slutten av oktober i fjor og slo 1 Tsupermand på 1.44,6.

6 Gimme Love har en god rytter på. Vant sist på Øvrevoll. Hesten er god på dirt og på Øvrevoll. Kommer kanskje ut med for mye vekt, men den kjempet lenge nest sist på Øvrevoll og var ellers god med nesten samme vekt sist. God sjanse for en trippel plass. Outsider.

7 Fredde mener vi kommer ut med for mye vekt. Er ellers på nesten samme linje som 1 Tsupermand og 2 Punktum Finale. På vekt, står den bedre enn 6 Gimme Love. Kan vinne et sånt løp.

8 Dark Money er en av og på hest. Svak outsider.

9 Sir Vincit burde ha vunnet allerede. Ble tatt ikke så langt fra mål i september på en bane som gjorde det vanskelig å holde frem til mål. Banen passer mye bedre denne gangen. Den var overraskende dårlig sist. Men vi velger å se bort fra løpet, den misset starten og fikk mye sprut. Det er åpenbart at hesten skal løpe i front. Tar den fronten eller er i gruppen i front, er det hesten å slå.

10 Golders Green har løpt bra på dirt i det siste. Nå rir Evelina hesten og det betyr at hesten skal gå i turbo speed og vise sitt beste. Tapte for 5 Oliver sist men det var fordi tempoet fra start var for rask siden løpet gikk over 1.100 m. Står bedre vektmessig. Løpets beste outsider.

11 Mount Aventine har ikke vist noe som helst.