Categories
2021 November Bro Park Spillforslag

Bro Park 10. november

Valg: 9-4 / 1-2-8-11-6

1 Cece Amazing vant lett sist. Det var et amatør løp. Den “burde” slå 2 Bright Light lettere i et proff løp men den står 3 kg dårligere enn sist. Skal være betraktelig bedre men det er avhengig av hvor mye den er bedre enn sist. Seiersmarginalen var så liten av vi tror de er like gode om ingenting endrer seg.

2 Bright Light er på rundt samme nivå som 1 Cece Amazing, hvor det er 2 Bright Light som må kjempe for å slå den.

3 Pine River overrasket oss litt senest. Kommer ikke lenger ut med 54 kg men 64 kg. Det er mye. Dessuten så vant den på en treg og myk dirt bane på Øvrevoll. Dirt banen på Bro Park er den mykeste av alle, vanligvis, men den har vært ganske rask i år. Vi tror ikke den er god nok her.

4 Clapper har endelig en god startspor. Skal være bedre enn både 1 Cece Amazing og 2 Bright Light. Denne ledet Svenskt Guineas Consolation løpet til det var 200 m igjen om vi husker riktig. Møter langt svakere motstand her. Har dirt avstamning. God sjanse.

5 Cimmaron gjorde det faktisk det ganske bra sist. Men vi husker ikke løpet. Outsider pga. den lave vekten, alderen, og fordi den kommer ut med 58,5 kg.

6 Bear Angel vant på en ganske god tid for en handicap 50 hest i juni. Har siden blitt enten ridd av lærlinger eller amatører. Er den i form kan den vinne. Denne hesten har gode løp på dirt fra 1.200 – 1.600 m.

7 Cooperess er ikke en dirt hest men vant på 1.600 m dirt fra handicap 62. Her møter den hester i handicap 50. Den burde kunne slå dem uansett om den er i form hvilket vi har våre tvil rundt.

8 Huss Rehnoor kunne ha vunnet sist om den angrep tidligere. Kan vinne på denne distansen og som dere ser så har den en topp rytter.

9 Midnight Oil er så lav i handicap at den kan vinne på en dårlig dag. Den har flere plasseringer på 1.600 m og 1.400 m er ikke så langt unna det den klarer. Kommer til å like banen og er faktisk, hesten å slå, hvis den ikke ødelegger for seg selv.

10 Lemon Smile har ikke seieret på dirt ennå. Vi tror ikke den er dårlig på underlaget. Den har da ikke vært i form i det siste. Kan vinne her men er ikke høyt rangert.

11 Teerex ble bortridd sist også. Har dårlig startspor her. Har en 3. plass på distansen med 65 kg og handicap 61. Kan vinne med riktig løp men startsporet er ikke bra. Får da endelig en god rytter så den kan plutselig vise at den er flere hakk bedre.

12 Huddle ble bortridd sist. For passiv. Har nå dårlig startspor og med samme rytter så forventer vi ikke mye.