Categories
2021 November Bro Park Spillforslag

Bro Park 10. november

Valg: 4-8-7-9

1 Pushaq husker vi ikke hvor god den var sist. Men 3 lengder fra vinneren er ikke dårlig. Er på ca. samme nivå som 8 High Max den løpte mot i mai i år. Outsider.

2 Dherby har gress avstamning men helbroren Dhakota oppnådde handicap 73 på dirt. Vi tror ikke denne hesten er på handicap 70 ennå men distansen passer perfekt og dirten på Bro Park er vennligere enn den på Jægersro.

3 Nyx skal ikke kunne med prestasjonen den viste sist.

4 Double Rock kommer ut med veldig høy vekt her. Men det skal den tåle. Hesten er 5 år og den er sterk. Vi baserer dette på alle løpene på stayer distanser den har. God sjanse. Møter veldig dårlige hester her.

5 Deceiving Looks står flere kilo bedre enn 3 Nyx men vi mener at den er fortsatt slått av 3 Double Rock.

6 Wake Up forventet vi mer av sist. Den har byttet eier. Kommer da med veldig høyt vekt og den er bare 3 år. Det er mye å be om. Hesten er dessuten liten.

7 The Skimmer kommer ut på riktig distanse. Men den gjorde ingenting på Jægersro nest sist. Burde like banen på Bro Park litt bedre. Er etter Swipe som var en dirt hest. Kanskje god nok her.

8 High Max har vunnet på distansen tidligere, og Jernhandicap løp også. Skal egentlig ikke være god nok til å slå 4 Double Rock som vi mener er bedre men de andre må bevise noe først, og inntil da, er denne nummer to i rankingen.

9 Daxxila viste seg på slutten sist. Veier mye her og har få løp. Vekten kan slå dårlig, men den hentet flere lengder på slutten og avstamningen tilsier at den skal være spesialist på distansen. Da har kanskje vekten ikke så mye å si. En god outsider. Merk at den er 3-år.

10 History Hill er en gress hest. Avsluttet fint sist men det var fordi banen var helt ødelagt og myk. Vi tror de fylte på sand og sa ikke i fra. Banen til onsdag blir ikke myk.

11 Grey Runner har gress avstamning. Har ellers en 3. plass på dirt og 1.600 m. Den er 3 år. Vi kan ikke garantere at den “ikke” er god nok. Men vi tror ikke den står så bra til eller at programmet og tidligere løp indikerer at den skal prestere bra her.