Categories
2021 November Bro Park Spillforslag

Bro Park 10. november

Valg: 5-4-2 / 1 / 11 / 10

1 House In Order vant lett sist men mye av det har å gjøre med at banen var myk og god for hester som kom bakfra. Banen burde være god og rask igjen. Den har en Ok sjanse men den fikk mange kilo for seieren sist.

2 Quagmire burde vinne om den er i form. Det er vanskelig å vite siden den var så dårlig sist og svak nest sist. Skal uansett ha en god sjanse.

3 Cava Queen er ikke rask nok. Løpte mot dårlige hester 29. september og sist var banen til dens fordel.

4 Man In The Moon er god på en rask bane. Er da bedre på 2.100 m enn 2.350 m. Kan vinne men det blir ikke lett.

5 Absolut Spirit hadde vi litt tro på sist. Kommer med lav vekt her og er ikke så dårlig. Den har en 2. plass fra handicap 71 på 2.100 m dirt. God sjanse! Banen sist var ikke god for hester. Den liker en rask dirt bane.

6 All Run har bedre startspor enn sist. Var utrolig dårlig sist men vi skylder på banen. Står flere kilo verre enn 4 Man In The Moon men vi husker at den avsluttet bra nest sist. Kan nærme seg noe.

7 Impact Of Bloom dukket opp når løpet var over sist. Vi likte ikke prestasjonen til hesten sist. Kom da uansett på 2. plass og står bedre vektmessig. Vi husker da ikke hvor rask den var på slutten og kan ikke sjekke løpet. Så en outsider.

8 Dragonfly likte tydeligvis ikke banen sist. Den var mest ødeleggende for denne hesten enn andre. Den liker å ta fronten og en god tempo. Har flere gode løp på banen fra i fjor og liker en rask bane. Men 64 kg er mye. Vanskelig å si hvor god sjansene er. Startsporet er dårlig.

9 Enge Hazard kjempet seg en 5. plass i Norsk Derby. Sist så slo den gode hester igjen. Distansen passer utmerket. Her er spørsmålet hvordan vekten vil påvirke hesten og hvor god den er på dirt. Fra tidligere resultater så mener vi ikke den er god nok på dirt. Mot 3-åringene tidligere i år så var den ikke god nok til å forsvare handicap 81. 67 kg er i tillegg mye.

10 The Gurka er god på distansen. Men den har ikke løpt bra siden 18. august. Den står flere kilo bedre enn 8 Dragonfly og står 2 kg lavere enn på denne tiden i fjor. Kan vinne. Obs her.

11 The Flamingoway har ikke løpt på 4 måneder. Den var god på dirt. Desverre så er dette hestens første løp på lenge. Vinner om den er i form og klarer å løpe med 64 kg. Men det er vanskelig å si om den er i form. Vi vet ikke. Den byttet trener i juli og har ikke løpt siden. Kan være super trent til dette løpet.