Categories
2022 februar Meydan Spillforslag

Meydan 4. februar

Valg: 5 / 7 / 2-4

1 Dessman viste ikke noe sist. Like dårlig startspor. Treneren tok over hesten i desember.

2 Hypothetical så tung ut i debuten sist. Fikk ikke et ideelt løp fra start hvor den hengte bra etter lederne frem til oppløpet hvor den forsvant. Den brukte nesten samme taktikk som den bruker når den gjør som best men det så ikke ut som samme hest. Hit or miss.

3 Island Rule er en 1.400 m hest hvor den må kjempe om å ikke bli tatt igjen. 1.600 m er for langt.

4 Kimbear gjør det bedre i små felt. Er god nok til å plassere her men mer enn å være god nok, må resten være sakte nok til at den tar igjen. Liker å ligge sist.

5 Prince Eiji er en kjempegod hest. Den kom på 2. plass sist og var nære å slå Kafoo. 1.600 m skal egentlig passe bedre, den ble tvunget til en høyere pace fra start og gjennom hele løpet for å beholde railen. Startsporet kunne vært bedre men hesten er i form og spesialist på Meydan. Tiden sist viser det. At den er etter Dubawi viser det samme.

6 Strongconstitution har ikke like gode løp som 5 Prince Eiji. Den er av lavere klasse. Kommer også med høyere vekt enn den er vant med og prøver Meydan for første gang. Det ser vanskelig ut. Tidligere løp indikerer også at den vil finne 1.600 m for langt på dirt. Har 5 Prince Eiji på innsiden hvilket betyr at den vil bli forflyttet nedover etter start om den ikke sliter seg fra start.

7 Tuz er i form og har et ok startspor. Kan vinne. Men den må vise litt mer enn sist for å slå en hest som 5 Prince Eiji.

8 Wrecking Crew mener vi er ute i for tøff selskap. Er en dirt hest men 1.600 m virker for langt. Vi mener den kunne ha hatt en sjanse over 1.400 m. Treneren tok over hesten i desember 2021. Vi vet ikke om det er samme eiere.