Categories
2022 februar Meydan Spillforslag

Meydan 4. februar

Valg: 12-4 / 9-5-10-3

1 Al Mofty har ingenting.

2 First Of November har dirt avstamning. Hadde ikke mer å gi sist.

3 Justice Protocol er etter Time Test som igjen er etter Dubawi. Moren hadde lav klasse. Kan ende på 3. plass.

4 Kantaro D’Oro mener vi løp bra på Santa Anita sist, bare ~1 sek saktere en topp hester som Hot Rod Charlie. God sjanse.

5 King Of Conquest kom på en dårlig tid sist. Kan fortsatt ta en 3. plass mot disse hester. Distansen passer perfekt.

6 Nader ser ut til å være en gress hest. Tempoet fra start ødela for denne sist. Uvisst om lengre distanse og saktere tempo vil føre til noe forbedring.

7 Night Of Luxury gikk for fort sist. Ser uansett ikke ut til å være god nok i første blikk. Vent på gress for denne.

8 Quality Humor har noe klasse i blodet. Ny på Meydan og på distansen. Har en sjanse til å overraske. Vi liker da ikke rytter valget. Så nei.

9 Secret Image ser ut til å være en klasse hest. William Buick sitter på så det hjelper. Men en dirt bane som på Meydan er ny for hesten. Hester etter Dark Angel er heller ikke kjent for å være dirt spesialister. Kan slå feil men hesten ser ut til å ha gode sjanser om den takler banen. Hit or Miss.

10 Steinar har amerikansk blod. Det forventes at den skal takle banen men løpet sist var forferdelig så vi liker rytter byttet. Den ble kjørt for hardt fra start til å følge med gruppa som slo feil. Det førte bare til en dårlig sving og en stresset hest. Det verste var at den ble pisket etter 900 m!!! Dette er en hest som ikke er sprinter. Hesten galloperer bra men avanserte ikke nok på oppløpet. Vi tror det endrer seg med fri spor på oppløpet og rolig fra start. Tempoet i dette løpet burde være til dens fordel. Outsider. Moren har tross alt en 2. plass fra et Gr.3 løp på dirt på 1.600 m.

11 Union Red har svak avstamning.

12 Violent Justice har fin avstamning. Moren var en stayer. Faren var god på rundt denne distansen og hesten skal være god på dirt. Den har hatt “gode nok” løp hittil på hva som skal være “for korte distanser”. Outsider og ellers god sjanse uansett.

13 Withering virker å være bedre på kortere distanser enn denne. Resultatene og avstamningen tyder på det. Vi er også usikre på om dirt er faktisk det beste underlaget for hesten.