Categories
2022-04-April jægersro Spillforslag

Jægersro 24.april

Valg: 5-1-3-6-2


Et veldig jevnt løp. 5 Harry forventer vi å være best men den vinner ikke om den ikke er i form.


1 Laguna Seca er en god hest. Vant Derby Consolation i fjor på mindre enn 1 sek svakere enn selve Derby. Den fulgte opp med en topp prestasjon i Hurricane løpet og en 2. plass i Svensk St. Leger. En klasse hest. Skal ha en god sjanse her.


2 Sam liker vi egentlig ikke på dirt. Den mener vi fortsatt at burde være bedre på gress men prestasjonene har vært så ujevne at vi ikke er sikre. Vi kan da ikke benekte at resultatene på dirt er godkjente. Den virket alltid svak andre gang ut etter en god prestasjon på lang distanse. Noe forståelig for unge hester faktisk. Det betyr også at den burde egentlig prestere ganske bra første gang ut, som er nå. Vi tror de 4 kiloene den får av 1 Laguna Seca jevner ting ut!


3 Crystal Keys ble veldig sliten på slutten av sesongen. Toppen ble nådd i Svenskt Derby der den var bare slått med 1 lengde. Hesten hater å få dirt på ansiktet og fikk en perfekt ritt av Oliver i Derby løpet. Har nå fått 6 måneders pause og vi forventer at den skal være på topp. Burde være like god som 1 Laguna Seca.


4 Xcalibur kom på 2. plass i Derby Consolation to år siden. Skulle vi målt den med de fra i fjor så er den svakere. Så at den kommer ut med 62 kg ser ikke bra ut for seier sjansene. Vi synes 4 Harry er bedre, fra samme årgang. Resultatene viser det samme.


5 Harry vant Bro Park Trial og kom senere på 6. plass i Svenskt Derby. Det var fortsatt 2 sek bedre enn 4 Xcalibur. Den slo Marta i fjor, en hest på handikap 90. Er den i form så har den god sjanse. Men den var svak i starten av forrige sesong, det var ikke før senere at den viste hvor god den er.


6 Suspicious Boy kunne ikke utfordre de beste i fjor men avsluttet sesongen på bra sett. Den var også flink i april hvor den slo både 2 Sam of 3 Crystal Keys over 2.200 m. Var faktisk bedre enn begge frem til de viktige løpene. Har en god sjanse. Det er et jevnt løp.