Categories
2022-04-April jægersro Spillforslag

Jægersro 24.april

Valg: 7-5 / 2 / 4

1 Zimbabwe har en variert avstamning. Mer en sprinter avstamning fra moren sin side enn noe annet og stayer fra faren sin side. Den ble kjøpt for £15.000 i 2020 fra tattersalls. Den så ganske feit ut i kval-løpet og galloperte rart. Vi likte den ikke så mye.

2 Japanaja avsluttet fint i sin debut. Samme rytter. Denne distansen passer mye bedre. Kan være farlig. Kommer fra en god familie. Kan være en Derby hest. Obs.

3 Ddqs Super Trouper har ikke en så sterk blodlinje fra moren sin side. Fra faren sin side så burde den være spesialist på 1.400 m. Vi tror også at den burde være bedre på gress. Lite info ellers. Så greit på gress, og bedre enn på kval-løpet på dirt.

4 Noble Dance har en avstamning for middels/lang distanse. Vi ser at den ble slått med 13 lengder i fjor men det var fordi den hoppet rar i starten og senere i løpet. Til tross for å ha ligget langt bak som sist så endte den på 3. plass. Det er ganske bra. Om den ikke hadde blitt strøket sist for “hovböld” så hadde vi likt den ganske mye som outsider. Nå vet vi ikke. Men den har kapasitet.

5 Lexington Avenue har en amerikansk avstamning. Den er en ren dirt hest. Faktisk så har den en halvbror som har plasseringer i Gr.2 og Gr.1 løp!! Dette må nesten være en god hest. Mer rettet mot sprinter distanser men 1.600 m er sikkert innenfor. Stor obs her. Sören Jensen er faktisk god når det kommer til Store Dager/Løp. Vi tror den kan vinne. Hesten så ganske stor og fin ut i løp i fjor, hvor den faktisk hentet inn flere lengder over 1.400 m sist. Top sjanse.

6 Princess Latifa har Skandinavisk avstamning. Vi tror det blir for tøff. Ble også slått av 2 Japanaja sist.

7 El Pepino blir ridd av stallens ny første jockey. Hesten var utrolig fin i kval-løpet og den har en avstamning som tilsier den skal være god på middels/lange distanser. Topp sjanse i likhet med 5 Lexington Avenue.