Categories
2022-04-April Bro Park Spillforslag

Bro Park 27. april

Valg: 8-4-2 / 7


Vi kan ikke differensiere mellom 2 Swinging Of Venice, 4 Inviting Rose, og 8 The Gurka. Alle står for tur til å vinne. De første to har løp i kroppen og ser fantastiske ut! Men sistnevnte kommer med veldig lav vekt på sin beste distanse. Av sine seks seiere, så har fire kommet på denne distansen. Er banen dessuten litt tung, så er det enda bedre for 8 The Gurka.


1 Quagmire var veldig lav i handikap i fjor når den vant sitt første start. Vi tror den sitter for høyt oppe i handikap og 64 kg burde være for tung for hesten.


2 Swinging Of Venice løp skikkelig bra sist. Den gikk tom for krefter helt på slutten og 2.100 m burde passe betraktelig bedre. Den burde klare i det minste å forsvare handikap 75 og det er mer enn nok til å vinne. Topp sjanse.


4 Inviting Rose vant ganske lett sist. Går 4 kg ned og det gjør at den vil løpe raskere. Den vant ikke på en så god tid sist, men viste at den takler tung bane. Skal ha en kjempegod sjanse! Er i super form.


5 Littleredcorvette gikk 3 kg opp i handikap fra april i fjor. Vi ser at den presterer bedre med et løp i kroppen. Lærling lettelsen på 3 kg hjelper men vi tror ikke det hjelper nok mot en hest som 8 The Gurka. Sammenlignet med i fjor på denne tiden, så står 8 The Gurka flere kilo bedre.


6 Wild Tobacco liker vi ikke på denne distansen. Til tross for det så har den en 3. plass fra juni i fjor, 3 lengder bak 5 Littleredcorvette. Vi har ikke mye håp for den. Husk, den er 10 år gammel.


7 Man In The Moon hadde vi mye tro på sist. Skuffet noe veldig. Tok alt for brede sving og med banen så tung som den var så sløste den alle sjansene den hadde. Banen burde være bedre og distansen er definitv bedre for hesten, men vi liker ikke at den kommer ut med samme vekt/rytter og fra startspor 7. Det kan fort gå galt fra starten igjen! Er hesten på sitt beste og ridd riktig så vinner den lett.


8 The Gurka hadde gode presentasjoner på denne tiden i fjor. Vektmessig så står den 4 kg lavere -> bedre!! Burde vinne et løp som dette.