Categories
2022-04-April Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 28. april

Valg: 7-2 / 3-8


Vi mener både 2 Macjack og 7 Chinese Emperor er pålitelige valg i dette løpet. Begge forsvarer sine respektive handikap og løper bra på både distansen og underlaget. Begg ehar også gode prestasjoner i år og er i form!

Vi tror de eneste som kan utfordre de er 4-åringene. Av disse har vi mer tro på de som ikke har løpt nok, 3 Romaneé og 8 Quelle Eleganze fordi de ikke har vist en øvre grense på dirt ennå. 1 Klint er en mye bedre gress hest og vi var skuffet over løpet på 1.100 m dirt sist.


1 Klint var vi veldig skuffet over sist. Vi tror ikke den gjør det bedre på denne distansen til tross for Blinkers (B). Vi kan da ta feil, siden hestens beste løp kom når den hadde på Fleksible Blinkers (F). Er uansett en mye bedre hest på gress.


2 Macjack løp skikkelig bra sist. Den var i form, holdt en rask tempo bak lederen og vant på en god tid. Distansen passer mye bedre denne gangen og motstanden er ikke all verden. God sjanse.


3 Romaneé løpte godkjent mot Black Million i september i fjor. Var da forferdelig i oktober. Den har ujevne prestasjoner men vi liker vekten den kommer ut med. Moren til hesten var en god miler hest på dirt og har hatt en god avkom i Magic Johnson som var god på dirt. En annen avkom til moren, og halvsøster til 3 Romaneé er Hedgerow Fizz som også var god på dirt. Faren til 3 Romaneé var en klasse miler og vi tror derfor at distansen passer perfekt. Hesten burde og skal være god. Verdt å spille. Topp rytter og god sjanse.


4 Focus On Me er en gress hest. Dette er sikkert et prepløp for gress sesongen.


5 Isidor Almqvist har en god avslutning på Øvrevoll og liker seg på banen. Sist var banen for tung for hesten og den løp dessuten hele løpet på utsiden hvor banen var tyngst. Den avsluttet fint løpet før det med 53 kg. Kan være hit eller miss. Den møter ikke mange hester den ikke kan slå men vi mener den er svakere enn 2 Macjack.


6 Dama Bianca har ikke vist noe hittil. Vi liker den ikke mye. Moren til hesten var ikke god, og faren var en sprinter.


7 Chinese Emperor likte vi på Jægersro sist. Vi mener den løpte bra. Var kort slått av hester på handikap 75. Møter 2 Macjack på handikap 75 og får 4 kg fra den. Skal ha en god sjanse i dette løpet og burde egentlig like underlaget bedre. Dette er en hest som oppnådde hadde handikap 82. God sjanse.


8 Quelle Eleganze var langt fra god nok til å vinne et løp som dette i fjor. Ble da holdt mye tilbake i sitt siste start i fjor og basert på det så kan den ha en sjanse siden den kommer med lav vekt.