Categories
2022-04-April Klampenborg Spillforslag

Klampenborg 30. april

Valg: 4-1 / 2 / 5-8

1 Parsifal Torkdahl har byttet trener siden i fjor. Den er halvbror til Manassas og vi mener at 1.800 m ikke skal være noe problem. Den viste ikke særlig mye i fjor før på slutten av mai, hvor den ble slått med 4 lengder av My Jamil og 1 lengde av Masseto. Så det er snakk om en hest som burde ha over handikap 70. Denne handikappen på maiden løp er ofte nok.

2 Solitaire kostet 5 millioner hvis vi husker riktig. Den er halvsøster til Our Last Summer som vant Norsk 2000 Guineas og Norsk Derby. Hesten er til og med etter selveste Galileo. Den har hatt en skuffende karriere hittil men nå har den hatt mer enn nok tid til å utvikle seg om det var det den manglet. Den har blitt 4-år og distansen skal ikke være problematisk. En outsider.

3 Lion’s Den har ingenting.

4 Save The Queen er etter Churchill, så det er bra, god på distansen og klasse hingst. Hestens mor er halvsøster til flere gode hester på distansen men var ellers dårlig selv. Hesten debuterer. Vi har ikke funnet kval-løpet til hesten, men går vi fra tid, så er den på samme nivå som El Pepino. Hesten ble kjøpt for €35.000 som føl fra Arqana så de har store forventninger for hesten. Vi liker den. God sjanse med denne vekten. Uten pisk synes vi faktisk den har bedre sjanser enn med.

5 Mychaparral er Skandinavisk oppdrettet. Veier mye. Avstamningen er Ok. Vi vet ikke om den er god eller ikke.

6 Fox Eye skal være en stayer. Var tidligere trent av Jessica Long.

7 Mentoimpress viste ingenting i fjor eller i år. Kommer ut med Saueskinn Blinkers (B),

8 Arcturus har Skandinavisk avstamning. Den er halvbror til Galway som er en Ok hest. Hinsten Nova har ikke hatt mange gode avkom hittil.