Categories
2022-05-Mai Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 5. april

Valg: 3-4 / 2 / 6-1-7


Det som er dårlig i Norge o Danmark kontra Sverige, er at de mangler offentlige kval-løp!! Spillere mangler informasjon om hvordan hestene løper og om de i det hele tatt er klare til løp.

Den hesten med høyeste klassen burde være 3 Game Changer etterfulgt av 4 Royal Apple. Men ingen av de har løpt på dirt ennå. Til tross for det så burde de være god nok på dirt til å vinne et løp som dette siden de er etter Appel Au Maitre. Men ingenting er sikker. Hestene de møter er ganske svake. Den vi tror kan vise noe mer er 2 She’s A Lady.


1 Kill That Cat mener vi løpte bra sist. Men hadde ikke mye krefter de siste 200 m. Hesten er helbror til Hampus G og distansen skal passe bedre denne gangen men vi tror det er for tidlig basert på løpet sist.


2 She’s A Lady tok to vide svinger sist. Har en bra startspor til å slippe å tape lengder på det denne gangen. Tiden sist var ikke så god men hesten så ikke sliten på slutten. Vi tror den kan vise fremgang.


3 Game Changer sin mor Caesarina har flere gode tyske avkom. De har vært da vært gode på gress hittil. Appel Au Maitre har ofte gode avkom på dirt, og det kan hende at 3 Game Changer gjør det bedre på dette underlaget. I fjor hadde vi god tro på den, og den var ikke så dårlig i debuten, men den var langt bak løpet etter. Dette er uansett en hest for klassiske løp og man skal se opp for den.


4 Royal Apple er også etter Appel Au Maitre men blir ikke ridd av stallens første jockey Carlos Lopez. Vi har ikke noe info om moren men 4 Royal Apple sin andre mor vant et Gr.3 løp og har gode avkom på distanser over 1.800 m. Hesten kan ha en sjanse. Det er ikke første gang trenerens første hest taper i et løp som dette.


5 Holidayvar langt slått sist men distansen passet ikke så bra. Distansen passer bedre denne gangen men moren til 5 Holiday var ikke en god galopp hest.


6 Sugar Crust var ikke så langt bak 2 She’s A Lady sist. Får også en bedre jockey. Har en trippel sjanse.


7 Scarlett Empress har en avstamning som ikke er så presis. Faren er for korte distanser, hovedsakelig gress, og moren kommer fra en familie som viste seg å være bedre på lengre distanser men som har noen gode løp på all weather. Trener intervjuet vil fortelle mer enn det vi presenterer her. Eieren eier/eide hoppen og sendte denne avkommen til Norge. Hoppen har som beste en seier over 2.500 m gress og en andre plass over 3.000 m.,.-