Categories
2022-05-Mai Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 5. april

Valg: 5 / 2 / 3-4


Det er mye usikkerhet i dette løpet. Ingen av hestene har løp i kroppen i år. Vi velger å sette 5 Buckyboy som hesten å slå fordi den er gammel og er vant til å løpe på denne klassen, på dette underlaget, som den er best på, og på denne distansen. Den kommer i tilleg ut med veldig lite vekt sammenlignet med de andre.


1 Silver Falcon har bare ett løp på dirt og den var langt bak. Ingen i 1 Silver Falcon morside av familien var nevnverdig god på dirt. Skal ikke klare å vinne dette løpet.


2 Monjazaat fortjente seieren sist. Blir ridd av en dyktig jockey og er den i form kan den vinne. Vi liker at den løper med lite vekt og at den har seieret på underlaget tidligere.


3 Simply Minds var god på all weather i Frankrike. Vi var skuffet over hestens siste løp i fjor men den hadde en krevende sesong så det er litt forståelig. Den er god nok til å vinne med 62 kg men det blir jevnt. Formen er usikker også. I fjor kom den som en hest i form fra utlandet.


4 Noble Justice vant et prestisje løp på Jægersro i fjor på rundt denne distansen. Den vant fortjent. 3. plassen senest var ikke så dårlig fordi den ble slått av en Svenskt Derby vinner og en Vøterløp 4. plass hest. Altså klasse hester. Har en like god sjanse som 3 Simply Minds.


5 Buckyboy kommer med så lite vekt at den kan vinne dette løpet. Den har gode løp på distansen og den er i motsetning til 2 Monjazaat, 3 Simply Minds, og 4 Noble Justice, ikke 4-år lenger så den forsvarer sin egen handikap. Burde være en av hestene å slå. Det som teller negativt er at den ikke har vært så god tidlig i sesongen. Men siden de fleste ikke har løp og ellers unge, så er det like mye usikkerhet rundt alle


6 Hampus G har vunnet på distansen tidligere men den gjorde det fra handikap 76. Den har klatret til handikap 85 på gress. Så den kan godt slite her. Vi liker den også mer på lengre distanser. Hittil har også Per-Anders vært hentet som trenerens første jockey og han rir 5 Buckyboy.