Categories
2022-05-Mai Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 5. april

Valg: 5-4 / 3


Søkeportalen til Øvrevoll er tilbake så vi fortsetter med analysen.

Hesten å slå er 5 Bartat. Den vant for bra sist og hadde faktisk mer å vise. Den hesten vi tror kan slå den hvis den har en god dag er 4 Royal Ambition. Den har falt mye i handikap og var alltid en sprinter.

Ellers synes vi 3 The Singing Butler ser interessant ut. Lav vekt og liker seg i front! Det negative er at den er 4-år og ikke løpt så raskt før. Skal egentlig ikke kunne vinne, men om den har utviklet seg mye i vinter, tror vi det er den eneste som “kan” vinne.


1 Rock Dancer gjorde det bra sist men tapte for en bedre hest i 5 Bartat. Vekt betingelsene er nesten det samme så vi har lite tro på 1 Rock Dancer.


2 Astron skuffet veldig sist og kommer ut med like mye vekt. Vi tror ikke Saueskinn Blinkers (S) gjør stor forskjell.


3 The Singing Butler vant på 1.09,6 som ikke er så bra på distansen men kommer med 9 kg siden det løpet. Den blir også ett år eldre og er fortsatt ganske lavt handikappet med 4-år. Med litt utvikling så kan den overraske her. Den liker seg i front. Er en svak outsider fordi 5 Bartat var alt for god sist og det separerer dem bare 5 kg, som ikke er mye på denne distansen.


4 Royal Ambition var alltid en sprinter. Den løp lengre distanser fordi den skulle løpe Norsk Guineas to år siden. I fjor var den 4-år og desverre for høyt oppe i handikap. Den har en 3. plass på distansen med handikap 78. Den er god nok til å vinne. Vi tror den kan vinne her.


5 Bartat er hesten å slå. Den vant alt for bra sist. Startsporet er ikke ideelt men 3 Singing Butler er den eneste frontrunneren på innsiden, og den har ikke løpt på denne klassen tidligere.


6 Marit forventet vi mer av sist. Den ble klemt etter start sist men hadde ikke mange krefter de siste 200 m. Startsporet er ikke så bra.


7 Simmy’s Copshop veier alt for mye. Den gikk opp 11 kg i handikap i fjor!! Er også bedre på gress.