Categories
2022-05-Mai jægersro Spillforslag

Jægersro 11. mai

Valg: 5-6 / 3-2

1 Askungen var vi ikke så fornøyd med etter å ha sett kval-løpet. Den gikk sakte ut av startsboksene. Tiden er god men den løp litt rart ut i starten. Det så ut som hesten aldri hadde galoppert før. Tiden indikerer at den skal klare å slå de fleste av de eldre hestene men vi er forsiktige. Den så ikke ut som en sterk hest.

2 Mouli Princessrose forsvarer sin egen handikap. Står bra til men veier kanskje litt for mye. Hadde form i november i fjor og er sikkert fortsatt god. Ok trippel sjanse.

3 Cibelle er på tid, bedre enn 2 Mouli Princessrose, basert på løpet sist. God trippel sjanse. Den har byttet trener siden i fjor.

4 New Princess var overraskende god sist. Men det var på Bro Park, og til tross for at den gjorde det bra så var den slått med mange lengder. Det blir vanskeligere på Jægersro. Er også en gress hest.

5 Amazing Halo står faktisk bedre enn både 2 Mouli Princessrose og 3 Cibelle hvis vi ser på løper 3. nov. Den vant i sitt første start i mai 2020, fra handikap 60 på 1.52,1. I fjor startet den ikke sesongen før september. Det er grunn til å tro at den kommer til å være i form. God sjanse. Vi liker dessuten rytter valget.

6 Walk Of Life hadde vi som den største motstanderen for Neville Chamberlain sist. Den hadde troligvis vunnet om den ikke ble sjenert tidlig inn i svingen. Står nå 1 kg bedre og har god form. Trenes i likhet med 5 Amazing Halo, av Ricardo Ramallo. Det kan se ut som en sterk 1-2 finish.

7 Apple Of My Eye var ikke flink til å starte i kval-løpet og så ikke så rask ut heller. Svak sjanse.