Categories
2022-08-August Spillforslag

Bro Park 28. august

Bro Park 28. august V64Forslag Basert På Analyse
V64-1 (God Bane / Myk Bane)6-1 / 3-8 / 2-7-4
V64-2 Åpent Løp (8 ekstra god på Myk Bane)8-6 / 4-11-12 / 9-10-3-7-1-2
V64-37-3 / 11 / 1-10-5
V64-4 Sikker Avdeling9-1-3-4 / 6-2-5
V64-5 Ganske Veldig Sikker Avdeling6-2-5 / 14-15-3
V64-6 Dagens Banker!8 – Hear The Drums / 3-11-4 / 6-9
Pris 96 kr. 720 kr.
https://galopptips.eu/spillforslag/2022-08-28-bro-park/

Valg: 7-3 / 11 / 1-10-5


Kort Analyse V64-3

Her forventer vi at enten 7 Whiskey Sour eller 3 Maxmartin vinner. De var jevnt i mål i debuten og begge har blitt bedre etter det løpet. Men ingen av disse har en sterk avstamning.

11 Chantal er halvsøster til både Silent Night og Smooth Operator og er en hest å se opp for. Oliver Wilson rir denne gangen og han rir veldig bra for dagen.

Av de andre med plass sjanse ser vi 1 Whoopiloo som ser ut å ha holdt litt tilbake hittil, 10 Brooke som også holdt litt tilbake og får stallens første jockey på, og 5 Pinerolo som burde sees med sjanse om den er etter faren sin, gress sprinter! Niels Petersen har ikke som vane å bringe hester uten sjanse. Er banen myk så burde den sees med bedre sjanse.


1 Whoopiloo har en god avstamning. Helsøster til Running Rolf og halvsøster til Plantstepsdream. I sitt siste løp så mistet den noen lengder i svingen på grunn av startsporet. Den tok igjen flere på oppløpet. Det er en fordel med startspor 1 i dette løpet og vi tror den kan ta en trippel plass om den ikke blir sliten på slutten.

2 Kanons Electra burde ikke være god nok.

3 Maxmartin kom bakfra sist og var mye bedre enn 1 Whoopiloo og 11 Chantal de siste 50-100 m sist. Det skal være en topp sjanse. Men startsporet kan være problematisk med så stor felt.

4 Gordy likte ikke tempoen i front. Avstamningen er ikke så god og resultatene tyder på at Blinkers ikke vil gjøre en stor forskjell.

5 Pinerolo liker vi ikke sin avstamning så mye for dette løpet. Men på papiret skal hesten være en gress sprinter om moren har god avstamning. Hesten er trent av Niels Petersen og blir ridd av Carlos Lopez. Kval-tiden på Øvrevoll er ganske svakt men det var også på dirt. En outsider. Det er ikke umulig at hesten er god.

6 Bearthanks så ut som en god hest i kval-løpet. Den løpte fint og var også høy og vakker. Den kommer fra samme morfamilie som Ascot Brass men er helsøster til Bearded Lady som ikke har vært en så god galopphest ennå. Vi tror den kan slå til her om den er bedre på gress. Det er ikke umulig men hestene etter Verde Mar pleier å være som regel dirt hester. Svak outsider.

7 Whiskey Sour er en god hest. Vant komfortabelt sist. Den løper på både god og myk bane. Å se opp for.

8 Mesmerize er ikke god nok. Kan vise seg å være 2x bedre på gress, men til og med da tviler vi på at den kan vinne.

9 Muscle Shoals har blitt slått av flere hester som er i dette samme løpet. Den har løpt ok, men har ikke sett som en vinner.

10 Brooke er halvsøster til Mountain og Ella Fitz. Ingen av de var spesialister på 1.200 m gress på Bro Park. Den debuterte sist og gjorde det ikke så verst. Den ble holdt tilbake sist. Det var sikkert en treningsøkt for dette løpet. Den løpte mye på slutten og er rask nok til å vinne. Blir ridd av stallens første jockey. Må sees med outsider sjanse.

11 Chantal tok fronten sist og ble passert nesten på målstreken. Det blir vanskelig med samme taktikk fra startspor 11 denne gangen. Men den er god. Den er også halvsøster til både Silent Night og Smooth Operator. Førstnevnte vant dette løpet i sin tid, sistnevnte ble slått med hals til 2. plass! Dette er en hest som kan vinne fra alle posisjoner uansett. Oliver ser ut til å være Patrick Wahl sin første rytter denne løpsdagen. Løper bra på både god og myk bane.