Klampenborg 11. Juni

Pris 12kr.
V4 forslag Klampenborg Lørdag
V4-1 3-6
V4-2 2
V4-3 2
V4-4 6-9-11

Et fint 2-års løp. Det er tre som har løpt tidligere og resten er debutanter. De som har løp i kroppen har ikke overbevist noe særlig, men en av dem, Amazonit (Primatico), kan overraske. Han er faktisk ut av Ametyst, en fin hoppe som elsket gress og myk bane. En outsider som er faktisk hesten å slå. De andre må bevise å klare en bedre enn denne tid i løp.

I 2-års løp, er Oliver Wilson ofte den som rir de beste. Hesten han rir nå derimot ser ikke ut til å holde mål. Den ble strøket sist (Dårlig almentilstand). Og når det kommer til avstamning, så var moren ikke av de beste i sin tid. Men det kan være en grunn til at han sitter på hesten. Woodcor (Al Shemali), er halvbror til Hall Of Fame (Gloria De Campeao) og hvis hesten viser noe av kapasiteten til broren, så kan det være mer enn nok til å vinne.

Av de hestene som kan virke mest interessante denne gang, finner en København (Charming Thought) og Palm Springs (Juniper Tree). Den førstnevnte har faktisk en veldig fin sprinter avstamning. Faren vant en Gr.1 løp mens bestefaren fra moren sin side er Medicean!

Palm Springs på en annen side er ut av Paree (Desert Prince). Dette er moren til dyktige Bokan som vant Svensk Derby (2015). I tillegg så er faren Juniper Tree. Den er ut av Galileo og allerede vist hvor god hingst han er. Ascot Brass dominerte som 2-åring. Og med en solid jockey som Per-Anders Gråberg, er det mye som taler for at denne hesten vinner sin debut.

Mine valg: 6-3 / 5-4