Jägersro 12. Juni

Mine valg: 2-6 / 4-5

Pris 576kr.
V75 forslag Jägersro Søndag
V75-1 2-6
V75-2 1 – Nocentsinkentucky
V75-3 1-6-8
V75-4 1-3-4-8
V75-5 6 – Queen Rouge
V75-6 3-5-6-9-11-12
V75-7 4-5-8-9

I Kirk (Eishin Dunkirk) har lenge vært den beste sprinteren på dirt track i scandinavia. Etter løpet sist, så kan det ikke annet enn å konkluderes at den er i form. I tillegg har den et veldig god startspor. Enklere blir det ikke. Om nødvendig, så vinner den på 1.10.5.

Verst i mot er kanskje Kashgar (Eishin Dunkirk), den kom på 2. plass etter I Kirk i fjor, samme løp, og så ut til å ha styrken til å ta igjen I Kirk om den bare var nærmere ved inngangen til oppløpet. Den ble nødt til å miste meter den gangen på grunn av startspor 1. Nå burde den ha et fri løp på utsiden. En fin utfordring.

Av de resterende hester i feltet, er Riwaj (Firebreak) den mest stabile motstanderen til I Kirk. Den har kommer på 2. plass de to siste ganger de har møttes. Desverre så er den veldig ustabil når det kommer til løp. Det er alltid et spørsmålstegn om den er i form. Ofte så presterer den bra, men uten å se en stabil utvikling så er det vanskelig å vite hvor grensene ligger. Den har løpt for lite for alderen sin. Det at den ikke taklet en myk gress bane sist får en til å lure.

Til sist, så er Breakdancer (Tale of Ekati) verdt å nevne. Den har ikke blitt presset hardt nok i år og var ganske nærme nok I Kirk sist til tross for det. Kan være en luring. Premien er 500.000 til vinneren og kanskje den har tenkt langsiktig!

Mine valg: 2-6 / 4-5