Klampenborg 18. Juli

No Nay Naughty (No Nay Never) ble kjøpt for £60.000 på Goffs UK Premier Yearling Sale 2019 og har en helbror som allerede er spesialist på 1.000m gress. Det er grunn til å være optimist på No Nay Naughty. Den gikk en kvallik løp forrige måned og løpte lett. Den ser fin ut og har topp avstamning. Topp sjanse.

Mine valg: 3-5-7 / 6

Pris 96kr.
V4 OPPDATERT forslag Klampenborg Lørdag
V4-1 3-5-7
V4-2 3-4 (Er visst 1.200m og ikke 1.100m)
V4-3 8-3-5-11
V4-4 5-6

No Nay Naughty (No Nay Never) ble kjøpt for £60.000 på Goffs UK Premier Yearling Sale 2019 og har en helbror som allerede er spesialist på 1.000m gress. Det er grunn til å være optimist på No Nay Naughty. Den gikk en kvallik løp forrige måned og løpte lett. Den ser fin ut og har topp avstamning. Topp sjanse.

My Vision (Al Shemali) er etter en hingst som har  levert vinnere og Prinsessen (Dutch Art) som var en veldig god hoppe på korte distanser. Det ser ut som Elione Chaves velger denne hesten fremfor Ifach (Appel Au Maitre) som sviktet favorittstemplet sist.

Masseto (Appel Au Maitre) er en hest verdt å ta med på bongene fordi Oliver Wilson rir. Han har god statistikk på 2-års løp i Klampenborg.

Til sist nevnes Ifach som sviktet sist. Noen ganger så dukker opp hester fra Bent Olsen som vinner andre gang ut etter en forferdelig debut løp. Kan hende det skjer nå. Hesten er tross alt ut av Manacor, som var en stjerne hest på Klampenborg.

Mine valg: 3-5-7 / 6