Bro Park 19. Juli

Et veldig vanskelig V64 å løse. Mange hester i hver løp som også gjør det gøy. Det starter med et åpent løp i V64-1.

Mine valg: 2-6-7-11-12

Ella Fitz (Eishin Dunkirk) står veldig lav i handicap for dagen. Den har blitt ridd feil en del ganger tidligere i år og møter lettere motstand nå. Bærer høy vekt men har klart seg med 60kg før. Kommer den i front på oppløpet etter en reise på 5. plass etter start vil den kanskje klare å holde av motstandet frem til mål. Er uansett hesten å slå. Tidligere løpt mot Appelina og de siste to løpene har vært med relativt høy premie til første plassen.

Shepherd Gate (Kitten’s Joy) med dyktige og uforutsigbare Madeleine Smith oppå. Har tidligere kommet på 3. og 2. plass i dette løpet med høyere vekt enn nå. Veldig god sjanse. Spesielt med tanke på at den viser form. Har vært nærme med høy vekt tidligere i år.

Carry On Deryck (Halling) blir sikkert overraskelsen i dette løpet. Kan fort vinne og gjøre det lett om lærlingen Angelika Berg viser klasse. Hesten er rask og har en fin avslutning men må sikkert tidlig inn i kampen mot front på oppløpet. Har lav vekt og er spesialist på gress. Denne hesten har løpt i Dubai før mot langt bedre hester.

Til sist finnes det to gode alternativer som kan kan i kampen om seieren om disse skulle skuffe. Spesielt på dette løpet er ingenting sikker. Dette gjelder Sharp Eye (Rajsamen) som har tidligere vunnet gress og har slått Carry On Deryck før, og My Motivate Girl (Requinto), en 3-årig hest som var bare 3 lengder bak Match Maker på Øvrevoll som er meldt inn i Polar Cup. Dette med tanke på at her så kan det brukes pisk.

Pris 320kr.
V64 forslag
V64-1 2-6-7-11-12
V64-2 6-9
V64-3 2-4-5-7
V64-4 13-15
V64-5 5-9
V64-6 2-5