Klampenborg 25. Juli

Løpene i Klampenborg har alltid vært vanskelig å analysere. Denne løpsdagen er ingen unntak heller, V4 spillet starter med et løp hvor fire av seks hester debuterer. Spennende å velge riktig. Men enda mer spennende er neste løp hvor den 2-årige danske eliten møter hverandre. Med det sagt, så faller bankerforslaget på Geepower i V4-4.

V5 byr også på spennende løp. I løp 7 vil troligens flere gjøre en god innsats. Derbyhåpet er der.

Pris 72kr.
V4 forslag Klampenborg Lørdag
V4-1 1-3-4
V4-2 1-9-4-5
V4-3 – Dagens Jevneste Løp 1-5-10
V4-4 – Dagens Banker Valg 8 – Geepower

Azzardo (Al Shemali) er halvbror til Valentin Apache. Verdt å se opp for, spesielt med Elione Chaves som rytter.

Noifsandbuts (Iffraaj) er ut av en søster til en plassert Gr.2 hest og kommer fra Frankrike. Verdt å se opp for, spesielt med Oliver Wilson som er spesialist på Klampenborg. Ikke minst, så er hestene til Brian Wilson i fantastisk form.

Vupti Carlras (Juniper Tree) er ut av Harmonia. En veldig god hoppe i Skandinavia som vant sine første 3 løp! Verdt å merke er at Nicolaj Stott er første rytter til Rikke R. Bonde men rir Irongirl Carlras (Juniper Tree) i stedet.

Til slutt så er Arabian Queen (Reliable Man) verdt å følge litt med. Faren til moren er faktisk Dubawi! Men dette for fremtiden. Debut løpet var ikke så veldig bra og Oliver Wilson rir mest sannsynlig den beste hesten fra Brian Wilson.

Mine Valg: 1-3-4 / 2-5 /6