Bro Park 29. Juli

En onsdag på Bro Park med få hester per løp. Men det er langt fra lett å treffe på V4/V5. Kom og les analysene til løpene som interesser deg eller alle. Du vil finne flere trippelaktuelle og vinnerkandidater du kanskje ikke har lagt merke til før. Kanskje du har Kick On som banker? Ikke bra, det er en favoritt i fare! Og he kan du lese hvorfor.

V4-3 2-6-8-1
V4-4 – Avdelingens jevneste løp 8-2-4 – (10)

Her starter vi med 3 Turbino. Denne kan være den beste hesten i løpet. Den har ikke prøvd gress før men er halvbror til Step’s Divine som er god på korte distanser og gress. Basert på sine tidligere løp så løper den fint og ser ut til å ha rutine. Verst i mot er favoritten 9 Never Think Twice, 7 Tatum og debutanten 6 Rosmarin

Never Think Twice er etter No Nay Never og burde etter avstaming og tidligere prestasjoner, være bedre på korte distanser. I løpene den har på gress så presser den alltid for å få løpe fritt og i front men den har ikke fått lov hittil. Jeg vil tro den vil få lov til det nå om teamet bak hesten ønsker å vinne. Den ser ut til å ha speed. Men om den ikke får det, kan en rolig løp fra Turbino være nok for å vinne. Tidene til Never Think Twice har ikke vært gode nok med den tidligere taktikken. Heller ikke de til Tatum. Ta i betraktning at en hest på handicap 55 som 10 Ayo klarte nesten samme tid som de på 1.400m.

Tatum har en 2.plass på distansen tidligere. Dette var i fjor. I år har den hittil løpt fire løp på gress. Den har en fin 2.plass på 1.400m gress etter en fin avslutning på Gøteborg og en 4.plass på Bro Park hvor den holdt samme tempo som lederen i løpet, fra tredje spor. Den ble tatt igjen av Never Think Twice 200m fra mål, altså etter 1.200m løpt. Men den virket ikke i form da. Sist derimot, på 1.750m så så den bra ut. Dette tilsier at den vil gjøre et bedre løp nå. Og det trenger den om den skal klare å vinne dette løpet.

Rosmarin hadde en fin kvalifikasjonsløp men tiden er dårlig på en dag banen var rask. Men det kan kanskje være nok for å vinne dette løpet. Som sagt tidligere så er tiden til Never Think Twice og Tatum dårlig. På papiret så ville de klart ~1.14 på 1.200m mens Rosmarin 1.13.

4 Lady Daniela er en dirt hest.

5 Huss Rehnoor har startet dårlig to av to ganger. Må først vise at den kan starte. Ellers så hadde den en utrolig fin kvalifikasjonsløp. Den var utrolig rask og god til å løpe på dirt. Viste ikke sammen styrke på løpet over gress.