Jægersro 02. August

Jacob Johansen vil prøve å vinne alle tre av dagens hovedløp! Han har faktisk gode ritt i hver av dem. Men av de, er Yoker den hesten som tar mest oppmerksomhet. Hesten som kom på 2. plass i Svenskt Derby 2020. Den har masse kvalitet og det kommer til å bli fornøyelse å se den løpe. Dagens Banker Valg!

Mine valg: 7-5-2

Vi finner bare ni hester i første avdeling av V64. Det gjør det ikke særlig lettere. Flere av de løper med lav vekt og prøver seg mot sterke 5 Kashgar med 66kg på ryggen. 1.200m distansen på Jægersro blir vunnet både fra front og fra bakerste posisjon. Oppløpet og svingen er ikke den beste til de som sprinter best mot slutten men det har latt seg gjøre flere ganger. Kashgar er ekspert på dette. Den kommer alltid sterkt mot slutten etter en lav tempo de første meterne. Og den har vunnet på Jægersro med høy vekt før. Dette er hesten å slå i dette løpet.

Men til tross for dette, så tror vi at 7 Mr Stenson vinner. Denne kommer fra en 2.plass, hals bak 6 Siphon River etter å ha gitten 4kg i handicap. Dette snur seg nå og det er Mr Stenson som får 2kg fra Siphon River. Hvorfor vi mener den slår Kashgar? Dette er fordi den ikke har løpt med så lav vekt på lenge. Å løpe med over 60kg er ikke naturlig for en hest, 58kg derimot, er det. Og siden den har gjort det, så har den sikkert utviklet seg masse. Vi tror at hesten vil vise en helt annen side av seg selv med vekten den bærer nå.

Alternativt, nevner vi 2 Hot Chocolate. Denne har tidligere vunnet på 1.12.2 på distansen en dag Es Raco klarte 1.12.8. Den har også en fin 2.plass i en Guldhandicap over 1.000m på Jægerso.

For å sikre seg første avdeling, anbefaler vi å ta med alle tre, 5 Kashgar, 7 Mr Stenson og 2 Hot Chocolate. Ellers ser Mr Stenson mest farlig ut. Den har hatt stigende form i motsatt til de andre to.

Jacob Johansen vil prøve å vinne dagens