Bro Park 05. August

Vi faller på Philadelfia i V4-4 som dagens banker valg og har Shaken Not Stirred i V4-3 som dagens outsider.

Banen har mye å si for hvem som kommer til å vinne. Noen hester dukker opp bare på myk mens andre bare når banen er rask. Sist tok vi feil og V64 forslaget traff ikke godt nok. Denne gangen er valgene mer fleksible. Mer om hvilke hester som har god form, rette forutsentninger eller rett og slett ser interessante ut.

Mine valg: 4-8-5 / 3 / 2

Pris 80kr (640kr).
V4 forslag
V4-1 4-8-5-3
V4-2 – Sikreste avdeling 6-3-4-15-12
V4-3 9-7 (12-8)
V4-4 – Dagens Banker Valg 8 – Philadelfia (14-7-4)

Det at det bare er 8 hester i løpet gjør det ikke lettere å finne vinneren. Alle disse hester har vist varierende form. Den med best resultater hittil er 5 Lushes Lashes, vår banker den løpsdagen, som tapte med nese på en tid som kommentatorene mente var rekord! Den er god på både gress og dirt men har ikke vunnet på denne distansen over gress før. Den har god form, en ok vekt og tidligere i år, to gode resultater få lengder bak Miss Maybach. Om banen ikke er myk vil den vise seg frem.

Den som trolig er mer fleksibel med tanke på underlaget er 8 Fast And Free. Denne var bare slått med 4.5 lengder av Saltie Girl på Gøteborg en dag banen var noe myk. Den viste en sterk avslutning den dagen og hadde den vært litt bedre plassert hadde den kunne sloss om seieren. Nå er det Elione Chaves som rir. Han kjenner hesten best og denne bærer Blinkers (B) i tillegg. Dette ser spennende ut. Fra siste løp kan man kanskje tro at hesten sviktet, men denne er ikke god på lange distanser. Bedre å ta det som et prepløp på samme bane.

Programmet har 2 Nokengang som førstevalg. Denne kom på 3. plass i den svenske 2000 Guineas. Det er faktisk en god prestasjon. Men den møter lenger samme motstand. Den gangen var det 3-årige skandinaviste hester. Nå møter den eldre, rutinerte og sterke hester som har møtt tøff motstand i lengre tid. Den har faktisk gjort det bra mot disse type hester i Klampenborg men Bro Park er noe helt annet. En outsider.

7 Luisette Hill har gått opp 9kg i handicap siden i fjor. Blir neppe en vinner nå.

4 Grimeford Lane har gode resultater på distansen og løp hele i fjor mot gode hester. Den har gått ned 2kg fra i fjor. Carlos Lopez er en topp jockey og hesten har vist form og hatt en måned pause. Burde være hesten å slå i dette løpet. Tipser denne som vinner. De to resultatene på gress den har hatt i år har egentlig ikke vært dårlige.

3 Mr Kygo er ikke en gresshest. Men den dukker opp om banen er myk. Verdt å ha med på bongen om det er tilfelle. Vil ellers si at Jacob kjenner hesten godt og de kommer for å vinne. Hesten skal ha Blinkers (B) på.