Øvrevoll 06. August

Mine valg: 3 / 6 / 7 / 4

V4 Øvrevoll 06. August
Pris 192kr.
V4 forslag
V4-1 3-6
V4-2 4-2-7
V4-3 2-5-9-3
V4-4 7-9-6-1

3 London Rock var bare 0.3 sekunder unna rekorden sist den løp over distansen. Den går nå opp 10 kg fra det løpet men hesten takler det fint. Den har en annen plass med samme vekt på distansen og flere av seierene har kommet med høy vekt. Dessuten så har den slått både 4 Stenid og 7 Screwbox Carlras tidligere over distansen. Hesten er spesialist på distansen og jockey Luis Toro kjenner hesten godt. Er hesten å slå! Men merk at fordelene den har kan sløses med en svak start.

Den andre spesialisten på distansen er 6 Pal O’Mine. Denne gir 2 kg til London Rock og er nok den verste i mot. Vekten er ingen problem, hesten er vandt til det. Formen på hesten er god. Løpet 23. Juli ble den ikke tatt igjen av London Rock før etter 1.200m løpt. klarer den å starte like bra vil den være vanskelig å ta igjen. Spesielt med tanke på at London Rock har flere ganger hatt en svak start.

Ellers er 7 Screwbox Carlras interessant å følge med. Den går ned 8 kg siden den møtte London Rock sist og hadde en veldig fin avslutning. Hesten har løpt ganske langt fremme før, med lav vekt og kan falle på det igjen. Nora hagelund Holm er veldig god på å ri hardt og lenge med god tempo. Kan være det hesten trenger. Den har gått en del ned i vekt, får 2 kg ekstra lettelse pga lærling.

Ellers er 4 Stenid en god triobud. Hesten har fart i seg. Men vi tror topp farten til hesten på 900m vill blitt nådd med 57 kg og ser ikke ut til å gå under 0.52.0 uansett vekt.