Øvrevoll 06. August

Mine valg: 4-2-7 / 6

Dagens andre løp på 900m gress. Disse hestene er litt tregere enn de tidligere. Den som ser bra ut i første blikk er 2 Cromer. Denne misset starten sist på distansen of var kort slått. Willa Synøve M. Schou er litt mer bedre kjent med hesten enn amatørrytteren sist og det vil neppe skje igjen. Den var da slått med nese av 4 Azure World og begge bærer nesten lik vekt som sist. Cromer så litt sterkere ut mot slutten men Azure World blir ridd av Manuel Martinez denne gangen. Begge kommer til å gjøre et bedre løp. Men det er Azure World som har en liten fordel denne gangen. Denne ligger på utsiden hvor banen skal være bedre og hvor det lønner seg å være om det er photofinish.

Den som kan ødelegge for disse er spesialisten på distansen i dette løpet, nemlig 7 Dj’s Dream. Den var slått av Cromer i fjor men går ned 2 kg siden. har også vist at den er i toppform. Klarer den å bygge en stor ledelse som den liker å gjøre blir den vanskelig å ta igjen.

Til sist, nevner vi 6 Buy And Sell. Dette er en mulig seierskandidat. Mer av en longshot. Den er rask men ikke så rask og bærer mye vekt. Men den har hatt en veldig fin sesong hittil.