Analyse Øvrevoll 13. August

Vanskelig oppgave å løse. Det er ganske mulig det blir jackpot om vi ikke treffer. Banen er faktisk målt til 4.2. Det betyr god bane og ikke i nærheten av myk.

Mine valg: 2-5-3-4

Pris 256kr (768) ((2304)).
V65 forslag
V65-1 2-5-3-4
V65-2 1 – Jennyoje (3-7-5)
V65-3 – Vanskeligste Løp 1-6-10-2
V65-4 4 – Archers Ignite (9-3-10)
V65-5 5-6-14-4
V65-6 13-2-6-9

1 Karen From Finance løp faktisk fint sist. Da var banen myk. Når den vant på Bro Park så indikerer tiden at banen var litt myk også. Til tross for den lave vekten tror vi den ikke vil heve seg over de andre. Den klarte ikke å ta igjen fort nok sist. Og da var banen til henne fordel. Det er vanskelig å ta igjen frontrunnerne over 1.600m gress på Øvrevoll når de gjør sitt beste, tidsmessig. Enda vanskeligere på en god eller hardere bane. 100m ekstra distanse denne gangen vil heller ikke gjøre noe stort forskjell. Om det ikke var nok, er oppløpet faktisk enda kortere enn den var da.

2 My Cup Of Tea har gjort gode prestasjoner i år og ikke vunnet enda. Går ned i vekt og burde ha kontroll her. Er nok hesten å slå. 100m ekstra vil være tøffere for denne men så har den også vunnet på distansen tidligere. Dessuten så er vekten en klar fordel. Willa kjenner hesten godt.

3 Coucou Bella har ikke imponert i år. Vi mener den ikke er så god men vi kan ta feil. Handicappen har den fra dirt prestasjoner. Den har 2 løp på gress. Den ene på Øvrevoll over 830m på tung bane og den andre på Bro Park. 4. plass på Øvrevoll er faktisk ikke så dårlig. Careless Whisper kom på 3. plass. Den har et svak resultat fra Bro Park. Men det er en helt annen gress bane. Dessuten så var banen myk. Kan godt vise seg at den er best på gress, på en vanlig god bane. God vekt. Topp outsider sjanse.

4 Lovetorun vil inntil den vinne, være en joker. Den klarte 1.600m gress på 1.39.- i fjor og er nok rundt hvor den måtte ligge. En tid som det burde være nok til å være med å kjempe om seieren. Den har da ikke vist sitt beste i år. Det er på tide. Den var også bare slått med 2.5 lengder sist. Kanskje den er endelig i form. Har også gått en del ned i handicap, det er en fordel hvis den er i form. Dessuten så rir Per-Anders Gråberg hesten. Vi så en forbedering under Cicero Lemos, det er å forvente noe bedre under Per. Vi husker fortsatt hvordan den vant med Obeya med samme farger. Hesten elsker god bane. Kan slå til!’

5 Al Buraq skal med fordi den kommer fra høyere handicap. Å være 7.5 lengder bak We Got The Boss og 6.5 lengder bak Kildare er ganske bra. Hesten takler vekten og rytter endringen ser bra ut. Jacob er god på å komme bakfra. Har vunnet på 1.37.- på 1.600m.

6 Séraphine vinner alltid på rundt denne handicappen. Er ikke vår første valg men distansen og motstanden passer. Vektmessig og ut fra papiret så ser den bedre ut enn 5 Al Buraq.

Så her har vi 2 stabile hester (5-6) med høyere handicap og tid, 1 med lavere (2) og 2 outsidere (3-4).