V5 – 4Alle 6Vet ikke
V5 – 53-15-2-6

V5 – Pris48 kr120 kr per hes i Avd. 4180 kr per hest i Avd. 4/ kr

Valg: 1-6 / 2 / 5 / 4

1 Dear Bear har sine beste løp på miler distanser. Veldig god gress hest. Vant sitt første løp i fjor på 1.600 meter dirt. Ut fra løpet sist, så er den mer enn god nok til å vinne et løp som dette. God valg generelt, veldig god valg fra startspor 1.

2 Inviting Rose løpte fantastisk bra i fjor på distanser over 2.000 meter. Vant i sitt første start på 2.100 meter dirt i fjor. Skal sees med god sjanse.

3 Victor Kalejs har blitt gammel. 62 kg er mye å bære. Kanskje plass.

4 Ocean Side er alltid bedre i sitt 2. start. Pleier i hvert fall ikke vinne rett ut. Men det er verdt å nevne at den er 3 kg lavere i handicap enn i fjor.

5 Swinging Of Venice er et monster. Vant 6 løp i fjor og flere av dem var verdt mye eller på viktige dager. Tapte med hals i sitt første start i fjor og fulgte opp med to 2. plasser. Er et godt valg.

6 Beach Road One har funnet sin nye distanse. Den løper bra på 2.100 meter dirt. Pleier å prestere bra i starten av sesongen. Har en veldig god sjanse.

Kommentar: Alt for jevnt. De slår hverandre. Den med minst sjanse i våre øyner er 4 Ocean Side nå som 3 Victor Kalejs er strøket.

På klasse så mener vi 1 Dear Bear ser best ut. Løp mye i fjor mot de beste og en ser mest utvikling fra 3 til 4 år. Dessuten så er unge hester farligere på stayer distanser som dette. Kommer også med lavest vekt og kan presses mest. Men det er avhengig av utviklingen. Den som er mest stabil på Gullhandicap løp er 6 Beach Road One som presterer bra tidlig i sesongen.